Aileler çocuklarla ne kadar vakit geçiriyor?

Yapılan araştırmalara, çalışan anne ve babaların çocuklarıyla geçirdiği vakit günde 2 saat bile etmiyor.

Ailelerin çocuklarıyla birlikte ne kadar sürede vakit geçirdiklerini gösteren bir ankette,  katılımcıların yüzde 19’u günde 2 saat, yüzde 38’i 2-4 saat, yüzde 42’si ise 4 saatten çok ilgilendiklerini tespit etti.

“Çocuğunuzla hafta sonu aktivitesi yapıyor musunuz?” sorusuna, yüzde 71’i “Çocuk parkında zaman geçiriyoruz”, yüzde 59’u “Evde beraber oyun oynayarak vakit geçiriyoruz”, yüzde 45’i “AVM’ye gidiyoruz”, yüzde 30’u “Evet, mutlaka sinema, tiyatro vb. etkinliklere gidiyoruz” cevabını verdi.

Farklı grupları içeren 300 kişinin katıldığı ankette ise, “Gün içerisinde çocuğunuza kim bakıyor?” sorusuna ise katılımcıların yüzde 52’si “Büyükanne/büyükbaba ilgileniyor” yanıtını verirken, yüzde 12’si “Bakıcısı ilgileniyor”, yüzde 36’sı ise “Kreşte/okulda kalıyor” yanıtını verdi.

Evliliğe hazır olduğunuzu nasıl anlarsınız?

İLİŞKİLİ HABER

Evliliğe hazır olduğunuzu nasıl anlarsınız?

BİR YORUM YAPIN 1

Gamze 4 yıl önce

ben Gamze. Yaptığınız anketi yeni görüyorum. şuan bir münazara için hazırlık yapıyorum. yaptığınız anket işime yarayacak bilgiler içeriyor.sakıncası yoksa size bir sorum olacak. çocuk gelişiminde aile mi yoksa çevre mi daha etkili? umarım en kısa zaman da bir cevap gönderirsiniz

Toplam 1 beğeni