Eşler aynı iş yerinde çalışmalı mı?

Evli çiftlerin aynı iş yerinde çalışması etik mi? Evde ve işte sürekli birlikte olan çiftler sorun yaşar mı? İlişkiler neden monotonlaşır? İşte yanıtı...

Aynı iş yerinde çalışan çiftlerin bu durumdan olumsuz yönde etkilendiğine dikkat çeken uzmanlar, hem işte hem de ev ortamında beraber geçirilen vaktin, eşlerin birbirlerine olan özlem duygularını yitirmesinde oldukça büyük bir payı olduğunu savunuyor.

Belirli zaman aralıklarında eşlerin birbirlerinden ayrı durmaları, özlem duygusunu tetikliyor ve aralarındaki sevgi bağı güçleniyor.

İş yemeği

İş yemeği

Ev içerisindeki anlaşmazlık sonucu ortaya çıkan kavgalar, aynı ortamda çalışan çiftlerin sorunu unutmamasına hatta daha da tırmandırılmasına yol açabilir. Eğer aynı iş yerinde çalışmak durumundaysa çiftler, en azından öğle yemeği ve molayı beraber geçirme zorunluluğunu birbirlerine dayatmamalıdır.

Böyle davranılırsa iş ve aile rolleri birbirine karışmamış olur. Huzur dolu ve mutlu bir evlilik için  eşlerin birbirlerini ayrı kişilik olarak kabul etmesi gerekir. Aksi halde yaşanabilecek sorunlar kaçınılmaz olacaktır.

Erkeklerin dilini çözmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Erkeklerin dilini çözmenin püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0