Öldüren sandviç

Okulda dağıtılan salamlı sandviçi yiyen 2 kardeş zehirlenince hastaneye kaldırıldı.

Ağrı Doğubayazıt’taki Savcı Hakan Kılıç İlkokulu’nda yemek şirketi tarafından öğrencilere salamlı sandviç dağıtıldı. İddiaya göre sandviç yiyen bazı öğrencilerde ishal ve kusma şikayeti ortaya çıktı. 

Aileler çocuklarını Doğubayazıt Devlet Hastanesi acil servisine götürürken, durumu ağır olan 6 yaşındaki Beritan Hacıoğlu Batman'a, ablası 7 yaşındaki Dicle Hacıoğlu, Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Küçük Beritan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. 

ÖN OTOPSİDE GIDA ZEHİRLENMESİ ÇIKTI 

Çocuklarının okulda yedikleri sandviç içindeki salamdan zehirlendiğini ileri süren baba Mehmet Şerif Hacıoğlu şunları söyledi: “Kızlarım Beritan ve Dicle okulda salam yiyor. Evde halsizlik, mide bulantısı, ishal ortaya çıkınca hastaneye götürdüm. Doktorlar bir şey olmadığını söyleyip, serum takıp eve gönderdi.

Kızlarımın durumu ağırlaşınca tekrar doktora götürdüm. Beritan komaya girmişti. Batman'a sevk ettiler ve kızımı burada kaybettik. Ön otopside gıda zehirlenmesi olduğu söylendi. Evde yediği bir yiyecekten kaynaklı olsa bizler de aynı sorunu yaşardık. Suç duyurusunda bulunacağım.” 

Sadece 2 öğrenci zehirlendi iddiası 

Okul Müdürü Mahmut Gültekin, sadece iki kız kardeşte zehirlenme olayı yaşandığını öne sürerek “Beritan ve Dicle Hacıoğlu okulda yediklerinden mi yoksa evde yediklerinden mi zehirlenmiş bilmiyoruz. Bu otopsi sonucuna göre ortaya çıkacak” diye konuştu. 

BİR YORUM YAPIN 0