Yeni trend: Burca göre doğum takvimi

Op. Dr. Burçak Erzik, anne adaylarının bebeklerinden beklentilerine şimdi de burç trendi eklendi!

Evli her çiftin hayali muhakkak çocuk sahibi olarak mutluluklarına mutluluk eklemektir. Kimi çiftler bu hayali kısa sürede gerçekleştirirken kimileri de birden fazla çocuklu aile kısa aralıklarla doğum yapmayı tercih eder.

Hamilelik dönemine girilmesiyle anne adayları, bebekle ilgili olması istediği şeyleri  de sıralamaya başlar. Tüm bu isteklerin yanına son zamanlarda trend olarak kaşımıza çıkan burç tercihi de eklenmeye başlandı. Öyle ki artık hamile kadınlar doğum tarihini astrolojik takvimindeki sonuca yaklaştırarak çocuğun sadece burcunu değil bütün hayatını etkileyecek doğum gününü de önceden düşünmektedir.

DOĞUMUN BELİRLEYİCİSİ ÇOCUKTUR!

Son zamanlarda bu tarz istekler ile çok sık karşılaşan Op. Dr. Burçak Erzik; “Doğumun ilerleyişinde en iyi aralığı seçmek zorundayız, anne adayları da bunu bildiklerinden doğum zamanı geldiğinde yalnızca buna konsantre oluyorlar ve stressiz bir şekilde istediğimiz yolda ilerleyebiliyoruz” diyerek doğum için yaklaşık 2-3 haftalık bir tahmini aralık belirleyebildiklerini ama en doğru doğum tarihini sadece doğacak bebeğin belirlediğinin altını çizdi. 

BİR YORUM YAPIN 0