Hakim kararı verdi! Çocuğuyla uyuyor diye...

Birçok ebeveyninin sıklıkla yaptığı hatalardan biri de çocuklarıyla birlikte uyumalarıdır. Anneler çocuklarını uyuttuktan sonra yanlarından ayrılmalıdır.

Yeni doğum yapan anneler, bebeklerinin yanlarından bir an olsun ayrılmak istemezler. Anneler bu durumu daha çok gece bebeklerini uyuturken yaşarlar. Bazense uzmanların fikirlerini dinlemek gerekiyor. Bunun en büyük örneğini İngiltere'deki bir anne yaşadı.

İngiltere'de yaşayan bir anne, geceleri 4 yaşından küçük iki oğluyla beraber yatıyordu. Sosyal hizmet uzmanları çocukların vücutlarında normal bir durum olmayan izleri fark etti Annenin uyku esnasında hareket ederken çocuklarına zarar verdiğinden şüpheleniliyordu ve anneye çocuklarıyla birlikte uyumanın uygun olmadığını söyledi. Uzmanlar, bu ikazdan sonra çocuklarıyla uyumaya devam edecek olursa çocuklarını elinden alacağını söyledi.

Sosyal hizmet uzmanları, sürekli aileyi kontrol etmeye başladı. Çocuklardan birisinin bileğinde kırık bulunuyordu. Çocuklarla birlikte anne mahkemeye çıkarıldı. Çocukların sağlığı için kaygılanan hâkim çocukların annenin elinden alınmasına ve evlat edindirilmesini uygun buldu. Mevzu hala mahkemede tartışılıyor. 

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet 7 yıl önce

Avrupanin adalet anlayisinin aptalligi duygusuzlugu bu karar bu adamlarin hukuku bes para etmez hala uygulamaya calisiyoruz halbuki bize Allah'in kanunlari gerek..