Mustela Gentle Baby Şampuan nasıl kullanılır? Mustela bebek şampuanı kullanıcı yorumları

Yenidoğan bebeğiniz için her daim hem organik içeriklerden oluşan hem de hassas tenine zarar vermeyecek bakım ürünleri tercih etmek isteriz. Arama motorunda yaptığınız araştırmalarda mutlaka göz yakmayan Mustela Gentle Baby şampuanı da görmüşsünüzdür. Peki Mustela Gentle Baby Şampuan nasıl kullanılır? Mustela bebek şampuanı kullanıcı yorumları nasıl? Mustela bebek şampuanının fiyatı nedir? Detaylar içeriğimizde...

Yenidoğan bebeklerin tenleri yetişkinlere göre çok daha hassas oluyor. Bu adımda kullanacağınız ürünlerin ve giydireceğiniz kıyafetlerin mutlaka organik aynı zamanda uzmanlar tarafından test edilmiş olmasına özen göstermelisiniz. Hal böyle iken bebeklerin yıkanma ve banyo zamanı oldukça özeldir. Hassas bebek cildi için de şampuan seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar var. Göz yakmaması, güzel kokması ve içeriğinde kullanılan ürünlerin özenle incelenmiş olması kriterleriniz arasındadır. Bebek şampuanlarının içerisinde belirli bir miktarda yağ çözücü bulunması gerekir ki çoğu yağ ve ölü deri hücrelerinden oluşan cilt kirini temizleyebilsin. Eğer bu maddeler cilde dost değilse sık kullanımlarla bebeğinizin cildi kurumaya ve tahriş olmaya başlıyor. Bunun sonucunda da egzama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Piyasada birbirinden farklı içeriklere sahip binlerce bebek şampuanı bulunuyor. Ancak içerikleri tamamen doğal ve bebeğe zarar vermeden temizleyen Mustela markasının göz yakmayan şampuanını mutlaka görmüşsünüzdür. Günümüzde en çok tercih edilen bebek şampuanlarından biri olan "Mustela Gentle Cleansing Gel" hakkında detaylı bir araştırma yaptık.

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL NE İŞE YARAR?

Doğumdan itibaren kullanılabilecek saç ve vücut şampuanı sabun içermiyor. Saçı ve vücudu nazikçe temizleyen Mustela Gentle Cleansing Gel, pH nötr yapısıyla cildin yapısına ve cildin su / yağ dengesine zarar vermez. İçerdiği hindistancevizi özü sayesinde suyun kurutucu etkisini nötralize eder. Gözleri yakmaz. Vitamini içeren formülasyonu sayesinde cildi yumuşatır ve yıpranmışlığı gidermeye yardımcı olur. Hipoalerjenik olarak üretilmiştir Dermatolojik testlerden geçirilmiştir.Tüm ciltler için uyumlu olan bu şampuanın içerisinde şunlar yer alıyor;

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Myreth Sulfate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Coco-Glucoside, Peg-15 Distearate, Glyceryl Caprylate, Glycol Distearate, Parfum(Fragrance), Citric Acid, Panthenol, Potassium Sorbeta, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract.

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL NASIL KULLANILIR?

Islak vücuda saçlı deriye köpürterek uygulanır ve sonrasında nazikçe durulanır. Her gün kullanım için uygundur.

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL KULLANICI YORUMLARI

Trendyol online alışveriş sitesinde satışı yapılan Mustela şampuana gelen yorumlardan gelen örnekler aşağıdadır. Kullanıcıların %99'u üründen oldukça memnun. 

MUSTELA GENTLE CLEANSİNG GEL FİYATI

Mustela Gentle Cleansing Yenidoğan Bebek Şampuanı 500 ml 94,90 TL'dir. 

Mustela Hydra Bebe Yüz Kremi nasıl kullanılır? Mustela Yüz kremi kullanıcı yorumları

İLİŞKİLİ HABER

Mustela Hydra Bebe Yüz Kremi nasıl kullanılır? Mustela Yüz kremi kullanıcı yorumları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0