Bebek bezleri arasında en iyisi hangisi? Yeni doğan bez markaları ve fiyatları

Her anne bebeği için en rahat ve sağlıklı olan bezi bulmaya çalışırken deneyimi olmadığı için azda olsa zorluk çeker. Deneme yanılma yoluyla tercih edilen bazı bebek bezleri her bebekte aynı etkiyi oluşturmasa da bazılarında çok iyi gelebiliyorken bazılarında birtakım sıkıntıları beraberinde getirebiliyor. Ailelerin bez seçiminde öncelikli olarak dikkat etmesi gereken şeylerden birisi sızdırma yapmaması ve sağlığa uygun olmasıdır. Peki yeni doğan bezi nasıl seçilmeli? Anneler bebek bezi markaları için neler söylüyor? İşte bebeklerde bez markaları ve fiyatlı ürün incelemeleri...

Hamileliğin son dönemlerine doğru anne adayları artık bebekleri için alışveriş hazırlıklarını bitirmeye başlar. Yenidoğan bebeklerin temel gereksinimleri doğrultusunda en çok ihtiyaç duyacağı şey de alt değiştirme bezleridir. Tuvalet eğitimi alana kadar uzun bir süre bez ile idare edecek olan bebeklerde, doğru alt değiştirme yöntemlerinin uygulanması ve tercih edilen bezin bebeğe uygun olması gerekir. Günümüzde reklamlarda sıklıkla gördüğümüz onlarca bez markasından en uygununu ve kaliteli olanını bulmak, bebeğin sağlığı ve rahatı bakımından oldukça önemlidir. Peki anneler, yeni doğan bebekler için en uygun bez markasının hangisi olduğunu öne sürüyor? İşte annelerin deneyip tecrübe ettikleri yeni doğan bebek bezleri hakkındaki ürün karşılaştırmaları...

TIKLA OKU: BEBEK BEZİNDEN PASTA YAPIMI

PRİMA (YENİ DOĞAN) HEPSİBURADA 69,79 TL

Bazı anneler, primanın yeni doğanlara özel olarak üretilen 1 numarasının boyutunun küçük olması nedeniyle göbek bağın düşene kadar rahatlıkla kullanılabilir bir bebek bezi olduğunu iddia ediyor. Bezin göbek kordonuna değmemesi bebeği rahatsız etmiyor ve hijyenini korumuş oluyor.

Genelde primanın büyük numaralı olan bezlerin kötü koktuğu iddia edilse de yeni doğan bezlerinin gayet güzel koktuğu biliniyor. Daha bebek doğmadan bez biriktirmek isteyen anneler, aşırı olmamak kaydıyla 1 numaralı bezler alabilirler.

Bebeklerine küçük olur endişesiyle 2 numara alsam mı diye düşünen anneler için bir başka anne de doğumdan sonra bebeklerdeki şişliklerin indiğini ve 1 numaralı beze de rahatlıkla sığabileceği belirtildi.

TIKLA OKU: BEBEK BEZİ NASIL BAĞLANIR? EN TEMEL BEBEK ALTI TEMİZLEME

HUGGİES (YENİ DOĞAN) N11.COM 68,80 TL

Bazı anneler primanın yeni doğan bezlerinin bebeklerinde pişik yaptığını ve bunun içinde Huggies markasını denediklerini söylediler. 

Huggies markasına ait olan bebek bezini kullanan çoğu anneler, bezin emiciliğinin kuvvetli olduğunu belirterek, memnun kaldıklarını söylüyorlar. Ayrıca herhangi bir pişik sorunu ile karşılaşılmadığı da söyleniyor.

TIKLA OKU: YENİ DOĞAN BEBEĞİN BAKIMI NASIL YAPILIR?

BABY&ME (YENİ DOĞAN) HEPSİBURADA- 49,00 TL

Baby&Me yeni doğan bezini kullanan anneler bu bezden memnun kalmadıklarını ve sızdırma yaptıklarını söylüyor. Diğer bebek bezlerine göre göre fiyatı daha pahalı olan bu bezin gösterdiği etkiler bebekten bebeğe farklılık gösterebiliyor.

TIKLA OKU: BEBEKLERDE PİŞİĞE BİTKİSEL 10 ÇÖZÜM

SLEEPY MERHABA BEBEK SETİ (N11- 60,99 TL)

sleepy merhaba bebek seti

sleepy merhaba bebek seti

Sleepy markasının Merhaba Bebek Setini kullanan bazı ebeveynler, reklamlarda övüldüğü kadar kaliteli bir bez olmadığını hatta sızdırma özelliğinin çok fazla olduğunu bile söyleyebiliyor.

Bazılarında pişik yaptığı da iddia ediliyorken ürünün kullanımından memnun kalıp bezini Sleepy olarak tercih eden kimselerde var. Genel olarak en çok sızdırma yönünden yapılan şikayetler dikkat çekmiştir.

BİR YORUM YAPIN 0