Banyonuzda olması gereken 5 özellik

Banyonuzda değişiklik yapmak istiyorsanız sizlere vereceğimiz bilgileri dikkate almayı unutmayın.

Ufak tefek değişikler ile banyonuzu daha fonksiyonel ve daha şık gösterebilirsiniz. Üstelik tadilat yapmaya gerek duymadan.

İşte her banyoda olması gereken 5 özellik

1- İyi bir lavabo ünitesi

Banyoların en çok kullanılan ürünü lavabolar ve bataryalar , kullanışlı ve şık olmasını istiyorsanız sıradan modellerin yanı sıra dekoratif ürünlere yer vermelisiniz.

2- Büyük ve geniş bir ayna

Küçük bir aynanın size yettiğini düşünebilirsiniz ancak banyodaki büyük aynalar hayatınızı kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda dekoratif olarak kullanılabilen aynalar banyoya ferah ve aydınlık bir görünüm kazandırıyor.

3- Uyumlu bir çamaşır sepeti

Halınız, havlunuz ve aksesuarlarınızla uyumlu bir çamaşır sepeti kullanmak banyonuzun o sıradan görüntüsünü değiştirecektir.

4- Güçlü aydınlatma

Işıklandırma banyonun en önemli unsurlarından biridir. Tüm dekorasyonlarda önem taşıyan aydınlatma banyoda lavabonuzun tavan kısmında yer almalıdır.

5-Kokulu mumlar

Köşelerde kullanacağınız kokulu mumlar kötü kokuları hapsederek banyonuza farklı bir hava katacaktır.

Kışın yeni trendi: Hygge akımı

İLİŞKİLİ HABER

Kışın yeni trendi: Hygge akımı
Dudak kreminin farklı kullanım alanları

İLİŞKİLİ HABER

Dudak kreminin farklı kullanım alanları
1 haftada 6 kilo verdiren diyet

İLİŞKİLİ HABER

1 haftada 6 kilo verdiren diyet
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0