Yeni evlenecekler için dekorasyon önerisi

Evlilik hazırlıklarının en heyecanlı taraflarından biri de ev dekorasyonudur. Yeni evlenenler ve evini yenileyenler için dekorasyon önerilerini sizler için derledik...

Başlangıçta beğenerek aldığınız bir çok eşyayı evinize yerleştirirken sonradan gereksiz olduğunu fark edebilirsiniz. Eğer ilk kez bir evi baştan dekore ediyorsanız sizlere vereceğimiz öneriler işinizi kolaylaştırabilir.

İşte yeni bir evi dekore ederken nelere dikkat edilir?

- Mutfak ve yatak odanıza eşya bakarken, hoşunuza giden tek bir ürünün tüm renklerini sıralamayın.

- Kanepe, koltuk, sandalye seçimlerinde görselliğe önem verirken rahatlığını ve uzun ömürlü olmasına dikkat edin.

- Oturma gruplarınızı büyük seçtiyseniz, pastel tonlarında evinize uygun kılıfı olan büyük minderler alarak uyum yakalayabilirsiniz.

-  Ev dekorasyonu için perde seçimi çok önemlidir. Sade bir perde alarak evinizde ferah bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Yaşlı gösteren makyaj hataları

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlı gösteren makyaj hataları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0