Dekorasyonun yükselen trendi "Maskülen"

Çağdaş, modern ve minimal bir görünüme sahip olan maskülen dekorasyon sayesinde evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz. İşte maskülen dekorasyon hakkında ipuçları...

Maskülen dekorasyon denildiğinde akla ilk olarak siyah ve grinin hakim olduğu soğuk evler gelebilir. Oysa ki günümüzde bu tonların yanı sıra kırmızı, kiremit rengi, krem ve açık maviler de maskülen dekorasyona eşlik ediyor. Modern, konforlu ve abartısız bir dekorasyonu ortaya çıkaran maskülen tarzı, evinize yansıtmak artık çok kolay.

Maskülen dekorasyonda soğuk tonların kullanımı dikkat çekse de, feminen dokunuşlarla daha sıcak bir ortam yaratabilirsiniz. Ahşap detayları maskülen evlerde görmeye pek alışkın olmasak da, aksesuarlarda kullanarak evinize doğal bir hava katabilirsiniz. Bu tarz dekorasyonlarda genelde koltuk seçimi deri ve süettir. Fakat beğendiğiniz herhangi klasik koltuk takımını ufak dokunuşlarla maskülen stile adapte edebilirsiniz.

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Naşi armudu nedir, faydaları nelerdir?
Evde kaş bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde kaş bakımı nasıl yapılır?
Probiyotikler zayıflatır mı?

İLİŞKİLİ HABER

Probiyotikler zayıflatır mı?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0