Koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler

Mobilyaları kullanışlı, konforlu ve doğru seçmek, evde daha huzurlu vakit geçirmenizi ve uzun yıllar kullanabilmenizi sağlar. İşte koltuk takımı alırken dikkat etmeniz gereken unsurlar...

Koltuk takımını iyi seçmek, evinize yapacağınız en büyük yatırımlardan biridir. Çünkü geçici olarak alınan koltuk takımları bile senelerce kullanılır. Size yıllarca eşlik eden koltuk takımınız evinizin en önemli parçalarından biridir. Bu nedenle iyi bir mobilya için göz önünde bulundurmanız gereken önemli noktalar var.

İşte koltuk takımı alırken dikkat edilmesi gerekenler:

- Koltuk takımının kısa sürede deforme olmayacak, kaliteli bir kumaştan yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz.

- Mobilyanın rengini, kir tutmasın diye koyu renk almaktan vazgeçin. Kısa bir süre sonra sıkılmamanız için kendi tarzınıza en uygun renkte ve modelde bir takım seçmelisiniz.

- Yastıkların içine konulan malzemenin, konforlu ve rahat olmasına özen göstermelisiniz.

- Koltuğunuzun iskeletine ve kullanılan malzemeye dikkat etmelisiniz. En kullanışlı koltuklar; çift çivilenmiş, iki taraftan yapıştırılmış ve köşe vidalarıyla donatılmış olanlardır.

- Koltuk takımınızı, rahatlığını yeterince test etmeden almamalısınız. Daha sonra bel ağrısı gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

- Koltukları seçmeden önce evinizin ölçüsünü aldığınızdan emin olmalısınız.

Perde nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Perde nasıl seçilir?
En şık koltuk takımı önerileri

İLİŞKİLİ HABER

En şık koltuk takımı önerileri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

M&B TASARIM 6 yıl önce

Valla güzel söylüyor sunuz lâkin dediğiniz gibi kaliteli ürün yapan kalmadı eskisi gibi almak yaptırmak ısteyen kişilerde görüntü hoş olsun güzel olsun yeter diyor rahatlık konfor kalite arayan çok nadir insan var halbuki tam da dediginiz gibi olması gereken bu ama.....

Toplam 7 beğeni

cok dogru 6 yıl önce

Harika yorum

Toplam 3 beğeni