Aplik aydınlatma nedir?

Aydınlatma çeşitleri sayesinde evinize farklı ve özgün bir hava katabilirsiniz. İşte sezonun dekorasyon trendi aplik aydınlatmalar...

Aydınlatma, dekorasyonda dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardan biridir. Doğru aydınlatma seçimi, evinizde daha ferah ve modern bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Duvardan aydınlatma olarak da bilinen aplik, bu sezon ev dekorasyonlarında en sık tercih edilen aydınlatma türüdür. Özellikle duvar dekorasyonlarını ön plana çıkaran aplik aydınlatma, antre gibi alanlarda dekoratif bir şıklık elde etmek için kullanılır.

Dekorasyonunuzu dikkat çeken bir görünüme kavuşturmak için farklı aydınlatmaları bir arada kullanabilirsiniz. Örneğin avize, lambader ve aplik aydınlatmayı aynı odada kullanarak hoş ve ferah bir alana sahip olabilirsiniz. Modern bir avizeyle odanızın tüm aydınlatmasını sağlarken, aplik aydınlatmayı dikkat çekmesini istediğiniz alanda kullanabilirsiniz. Ayrıca karanlık odaları, kalabalık bir görüntü yaratmadan aplik aydınlatmalarla ışıklandırabilirsiniz.

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"
Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun değişmeyen trendi "Ahşap"
Eski merdiven ile dekoratif kitaplık yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Eski merdiven ile dekoratif kitaplık yapımı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0