Dekorasyonda gömme dolap trendi

Evinizdeki boş alanları doldurmak ve yeni depolama alanları yaratmak için gömme dolap dekorasyonundan yardım alabilirsiniz. İşte en modern gömme dolap modelleri...

Son zamanlarda kadınlar tarafından sıkça tercih edilen gömme dolaplar, şık görünümleriyle göz dolduruyor. Duvar boşluklarını daha konforlu ve estetik bir şekilde değerlendirmek için kullanılan bu dolaplar, özel üretimle imal ediliyor. Gömme dolaplar geniş iç kısımları sayesinde evlerin düzenli görünmesine yardımcı oluyor. Uygulanacak alana göre tasarlanan gömme dolapların fiyatı da metrekaresine ve kullanılacak malzemeye göre hesaplanıyor.

Gömme dolap yaptırırken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kullanılan malzeme ve işçiliğin kalitesidir. Renk seçimi ise odaya ve dekorasyona göre seçilebilir. Örneğin yatak odanızda beyaz gömme dolap sayesinde modern, salonunuzda ise ahşap bir gömme dolapla vintage görünüm yaratabilirsiniz.

Dereotunun faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Dereotunun faydaları nelerdir?
Bilgisayar ekranı gözleri bozar mı?

İLİŞKİLİ HABER

Bilgisayar ekranı gözleri bozar mı?
3 günlük juice diyeti

İLİŞKİLİ HABER

3 günlük juice diyeti
Tropikal dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Tropikal dekorasyon trendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0