Yatak örtüsü seçerken dikkat etmeniz gerekenler

Yatakların üstlerini örtmek çoğu zamanda yatakları süslemek için kullandığınız yatak örtülerini seçerken dikkat etmeniz gerekenleri biliyor musunuz? İşte yatak örtüsü alırken dikkat etmeniz gerekenler...

Yatak odası dekorasyonunu tamamlayan ve en dikkat çeken detay yatak örtüsü, doğru seçim sayesinde odanın bütün havasını değiştirebilir. Doğru renk ve desenler yatak odanızın daha ferah, geniş ve şık görünmesini sağlayabilir.  

İşte yatak örtüsü alırken dikkat etmeniz gerekenler:

- Yatak örtüsü seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey örtünün odanın dekorasyonuyla uyumu olmalıdır. Örneğin yatak odası dekorasyonunuz sadeyse daha gösterişsiz örtüler seçmelisiniz.

- Seçtiğiniz örtünün etek kısımları yere değmelidir. Bu nedenle örtüyü alırken ölçüsüne dikkat etmelisiniz.

- Yatak odası dekorasyonun beyaz ve bej ağırlıklıysa örtünüzü daha renkli seçebilirsiniz. Örneğin yatak örtünüzü mavi, kırmızı, siyah ve yeşil gibi renklerde seçerek güzel bir uyum yakalayabilirsiniz.

- Görünümünün dışında yatak örtünüz kolay temizlenebilir olmalıdır. Ayrıca uzun yıllar kullanmak istiyorsanız çabuk yıpranmayacağından da emin olmalısınız.

- Yatak örtüsünün kumaşı düzenli görünmesinde oldukça etkilidir. Saten kumaş her ne kadar şık görünse de kaygan yapısı nedeniyle yatağın çabuk bozulmasına neden olur. Bu nedenle yatak örtüsü seçerken kumaşına dikkat etmelisiniz.

Hızlı yağ yaktıran bitki çayı

İLİŞKİLİ HABER

Hızlı yağ yaktıran bitki çayı
Mobilyalarda dijital dönüşüm...

İLİŞKİLİ HABER

Mobilyalarda dijital dönüşüm...
Her küçük evde bulunması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Her küçük evde bulunması gerekenler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0