Mutfaklarda rulo kağıt kullanımı

Yapışkanlı rulo kağıtlar mutfak dekorasyonunda yenilik isteyenlerin yeni gözdesi oluyor. İşte rulo kağıtlarla mutfak dekorasyonu...

Mutfak dekorasyonunu yenilemenin en pratik ve ekonomik yolu olan rulo kağıtlar, hızla yayılan bir akıma dönüşüyor. Mutfak dolaplarını yapışkan rulo kağıtlarla kaplamak dekorasyona bambaşka bir görünüm katıyor. Ayrıca mutfaklara estetik bir hava katan renkli rulolar; raf, duvar ve beyaz eşyalarda da kullanılabiliyor.

NASIL KULLANILIR?

Mutfak dolaplarınızın yüzeyi düz ise istediğiniz desen ve renkte rulo kağıtla kaplayarak hoş bir görünüm yaratabilirsiniz. Eğer renginden memnunsanız ufak dokunuşlarla farklılık katabilirsiniz. Örneğin zıt renkleri kullanarak geometrik desenler oluşturabilirsiniz. Raf ve duvarlarınızı beğendiniz desenlerle kaplayarak mutfağınıza sanatsal bir hava katabilirsiniz.

Kızartma kokusundan kurtulmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Kızartma kokusundan kurtulmanın yolları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0