Klima alırken dikkat edilmesi gerekenler

Klima alırken mekanın özelliğinden, teknik servisine kadar birçok detaya dikkat etmeniz gerektiğini biliyor muydunuz? İşte klima alırken dikkat etmeniz gerekenler...

Yaz aylarının gelmesiyle tüm evlerin ihtiyacı haline gelen klimalar, harcadığı enerji ve elektrik nedeniyle faturanızın yükselmesine neden olabilir. Fakat klima alırken dikkat edeceğiniz birkaç özellik sayesinde faturanızın düşmesini sağlayabilirsiniz. 

İşte klima alırken dikkat etmeniz gerekenler:

- Klimayı aldığınız markanın satın alım ve sonrası hizmetlerini öğrenmelisiniz. Klimayı aldıktan sonra yaşanan sorunlarda acil müdahale edebilecek bir servisin olmasına dikkat etmelisiniz.

- Klimayı seçmeden ideal konfor için yetkili servis teknisyeninden yardım alabilirsiniz. Mekanının ihtiyacına uygun klima almak için, önce evinizin ihtiyacı olan klimayı öğrenmelisiniz.

Inverter teknolojisine sahip klimalar hem ısıtmada hem de soğutmada daha verimlidir. Aldığınız klimanın bu teknolojiye sahip olmasına özen göstermelisiniz.

- Klimanızın kapasitesi odanın ihtiyacından daha az ise klima gereğinden fazla enerji üretir. Bu nedenle eviniz büyükse salon tipi klima, küçükse split tipi klima tercih etmelisiniz.

En doğru cam silme yöntemi

İLİŞKİLİ HABER

En doğru cam silme yöntemi
Ayakkabı bakımı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ayakkabı bakımı nasıl yapılır?
Dekorasyonda altın aksesuar trendi

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda altın aksesuar trendi
Bulaşık makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Bulaşık makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0