Dramatik dekorasyon trendi

Cesur dekorasyon trendlerini sevenlere müjde! Dramatik dekorasyon trendi ile evinizde yaratıcılığınızı yansıtabilirsiniz. İşte dramatik dekorasyonun detayları...

Dramatik dekorasyon düz renkte duvarlarla, yoğun, zengin ve canlı mobilyaların birlikte kullanılmasıyla oluşuyor. Biraz cesaret ve yaratıcılık isteyen bu dekorasyon, dramatik sahneleri evinize yansıtmanıza yardımcı oluyor. Çoğunlukla duvarda siyah gibi koyu renkler, mobilyalarda ise mavi, petrol yeşili, antrasit, pembe, turuncu ve mor gibi renkler tercih ediliyor. 

NASIL UYGULANIR?

Dramatik dekorasyonun ana kuralı koyu fonun üzerine en canlı renkleri patlatmaktır. Bu yüzden öncelikle seçtiğiniz renk paletindeki en koyu renkle duvarlarınızı boyamalısınız. Örneğin cesur bir dekorasyon için duvarı tamamen siyaha boyayabilirsiniz. Daha sonra mobilyalarınız için konstrast tonlar seçmelisiniz. Mavi, mor, sarı, ve yeşil gibi zıt renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Aksesuarlarınızda ahşap, metal ve mermer gibi dokulara yer verebilirsiniz.

Kapı süsü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kapı süsü nasıl yapılır?
Loft dekorasyon trendi

İLİŞKİLİ HABER

Loft dekorasyon trendi
Erteleme hastalığı nedir? Nasıl baş edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Erteleme hastalığı nedir? Nasıl baş edilir?
Ofis dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Ofis dekorasyonunda dikkat edilmesi gerekenler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0