Dekorasyonda mantar tasarımlar

2018 yılının dekorasyon trendlerinden biri olan mantar dekorasyon, evinize sıcak ve doğal bir hava katmanıza yardımcı olacaktır. İşte mantar dekorasyon trendine dair her şey...

2018 dekorasyon trendlerinde karşılaşılan malzemelerden biri mantar tasarımlar oluyor. Mantar kaplama ile yapılan mobilyalar, aksesuarlar ve hatta duvar kaplamaları, modern evlere damga vuruyor. Ucuz maliyetli bir materyal olan mantar, uygun fiyata dekorasyonunuzu yenilemenize yardımcı olacaktır. Sizler için mantar tasarımları evinizde nasıl kullanabileceğinizi araştırdık. 

Mutfağa doğal bir hava katan mantar dolaplar, aynı zamanda suyu emmeme özelliğiyle de büyük bir konfor sunuyor. Home ofis dekorasyonunu seviyorsanız, mantar tablo ve panolar evinize şık bir görünüm katabilir. Demir ayaklı mantar tabure ve sehpalar da evinizin olduğundan daha ferah ve modern görünmesine yardımcı olacaktır.

2018 sezonunun en şık nevresim takımları

İLİŞKİLİ HABER

2018 sezonunun en şık nevresim takımları
Mutlaka denemeniz gereken 3 renk kombinasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Mutlaka denemeniz gereken 3 renk kombinasyonu
Parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Parlama yapmayan yaz makyajının püf noktaları
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0