2019'un mobilya trendleri

2019'da evinizin şıklığını sezonun trend renkleri ile yakalayabilirsiniz. Sizler için "Yasemin.com Dekorasyon" ekibi olarak mercek altına aldığımız sezon renklerini evin hemen her köşesinde nasıl değerlendirmeniz gerektiğini araştırdık. İşte sezonun en trend renkli mobilyaları...

Doğallık seviyorsanız tercihlerinizi ahşap mobilyalar, banklar, masalar, sandalyeler, yatak başlıklarından yana kullanabilirsiniz.

Ahşap modasıyla birlikte dramatik renkler de bu senenin trendleri arasında yer alıyor. Özellikle indigo mavisi, kadife kaplı bir kanepe salonunuza çok yakışabilir. Çok büyük bir değişiklik yapmak istemiyorsanız eğer tek bir berjeri ya da pufu indigo mavisi kadife bir kumaşla kaplatabilirsiniz. Sakinleştirici özelliği olan mavi, neredeyse her renkle uyum sağlayabilir.

Trendlerden bir diğeri olan yatak başlıklarında, sandalye ve masa ayaklarında kullanılan çeliği bu sezon her yerde görmek mümkün hale geliyor.

Perde askılarında bolca bakır, bronz tonları göreceğiz. Bu dokunuşlar salon ve odalarla da sınırlı kalmayıp, mutfağa bile yansıyor. Sadece mutfağınızı yenilemeyi istiyorsanız bakır, bronz musluklar, perde askılarını tercih edebilirsiniz.

Tek mobilyalı alanda ise sezonun trendi, büyük desenli duvar kağıtlarını tek bir duvara kullanılabilir. Ya da bu odanın perdesini büyük desenli seçmeniz zarif bir görüntü oluşturacaktır.

Özetle, bu sezonun renkleri indigo mavisi, zümrüt yeşili, antrasit gri, hardal sarısıdır. Mobilya alırken, özellikle de kanepelerinizi, perdelerinizi yenilerken bu renklerden faydalanmanızı öneririz.Hangi mobilyayı seçerseniz seçin, kullanışlı, fonksiyonel ve rahat olması dikkat etmeniz gerekenler listesinde baş sıralarda geliyor.

Badana nasıl yapılır? Tavan boyamanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Badana nasıl yapılır? Tavan boyamanın püf noktaları
Her evde bulundurulması gereken bıçak çeşitleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Her evde bulundurulması gereken bıçak çeşitleri ve fiyatları
Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Huda Beauty Desert Dusk far paleti incelemesi

BİR YORUM YAPIN 0