Dekoratif ayna süsleme teknikleri nelerdir?

Evde rahatlıkla dekoratif ayna yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Sizler için ayna süsleme tekniklerini araştırdık. İşte detaylar...

Ayna süsleme teknikleri sayesinde evlerinde değişikliği seven kadınlar için birbirinden farklı çok kolay yöntemlerle aynalarınıza bambaşka bir görünüm sağlayabilirsiniz. İşte birbirinden yaratıcı 10 dekoratif ayna süsleme yöntemleri...

HALAT İLE AYNA SÜSLEMEK

Ortama şıklık katan halat birçok ev dekorasyonun da kullanılmaktadır. Halat ile aynayı süslemek çok kolay ve güzel bir dekor etme fikridir.

PLASTİK KAŞIK İLE AYNA SÜSLEMEK

Ev aksesuarlarına en çok yakışacak olanlarından biri plastik kaşıkla aynayı süslemek. Çok ucuz ve rahatlıkla bulabileceğiniz plastik kaşıklarını istediğiniz bir tarzda aynayı şekillendirebilirsiniz.

ÇÖP ŞİŞ İLE AYNA SÜSLEMEK

Kürdan, çöp şiş gibi malzemelerle bambaşka görünümlü bir ayna elde edebilirsiniz. Kürdanları boyayarak da aynayı en sevdiğiniz renge dönüştürebilirsiniz.

PVC BORU İLE AYNA SÜSLEMEK

İlginç tasarımlardan biri olan ve daha hiç aklınıza getiremeyeceğiniz bu tasarıma hayran kalacaksınız. Plastik boruları kullanarak istediğiniz boyutta kesip hayal gücünüze bağlı desenler yaparak aynalarınızı daha ilginç hale getirebilirsiniz.

İNCİ İLE AYNA SÜSLEMEK

İncili ayna tasarımı en kolay yöntemlerin başında geliyor. İncili ayna için yapıştırıcının olması yeterlidir. Kullanmadığınız incileri aynanın kenarına yapıştırarak çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

KEÇE İLE AYNA SÜSLEMEK

Evde kullanmadığınız keçe varsa onları istediğiniz şekle sokup çok şeker bir ayna elde edebilirsiniz. İsterseniz rengarenk keçeler de kullanabilirsiniz. Onları keserek gökkuşağı renklerinde bir ayna elde edebilirsiniz.

DENİZ KABUKLARI İLE AYNA SÜSLEMEK

Denizden topladığınız büyüleyici deniz kabuklarını değerlendirmeye ne dersiniz? Aynanıza yepyeni bir görünüm sağlamak için tek yapmanız gereken tutkal tabancası, boya fırçası ve denizden topladığınız kabuklar...

SPREY BOYA İLE AYNA SÜSLEMEK

En değişik fikirlerin çıktığı bu yöntem dekorasyonda en çok kullanılan yöntemlerden biridir. Bu yöntemi kullanarak istediğiniz değişik desene sahip kağıtları boyayarak çok güzel canlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

TAHTA MANDAL İLE AYNA SÜSLEMEK

Bu yöntemi de sprey boya ve mandalları birlikte kullanarak yapabilirsiniz. Daha çok yuvarlak aynalarında özellikle yapıldığı zaman çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

KARTON İLE AYNA SÜSLEMEK

Hiçbir masraf yapmadan mükemmel bir aynaya sahip olabilirsiniz bu yöntemi kullanarak. Yumurtalarda çıkan kartonlara gül şekli vererek aynanın kenarlarını adeta bir gül bahçesine döndürebilirsiniz.

Spor sonrası tüketilmesi gereken besinler

İLİŞKİLİ HABER

Spor sonrası tüketilmesi gereken besinler
Boş odaları daha kullanışlı hale getirmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Boş odaları daha kullanışlı hale getirmenin yolları
2018'in bot modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018'in bot modelleri
Ev dekorasyonunda en değişik öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda en değişik öneriler
Sezonun en trend mutfak halı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en trend mutfak halı modelleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0