Sezonun trend kapı süsü modelleri

Evinizin kapısını zevkinize göre tasarlayabileceğiniz pratik kapı süsü modellerini "Yasemin.com" ekibi olarak sizler için derledik. İşte sezonun trend kapı süsü modelleri...

Evimizin girişi ilk göze çarpan yerdir. Eve ait her dekor, her eşya sizin olduğu kadar evinizin de ruh halini yansıtır. Evinizin her bir parçası size ve çevrenize mutluluk getirir ve yaptığınız ufak değişimlerle bile bir farklılık getirebilirsiniz.

Bahçede solan düşen yapraklar, biriken otların artık kabus haline gelmesine gerek yok. Onları kapınızın dizaynı için kullanabilirsiniz. Alüminyum telle yatay şekilde döndürerek birbirine bağlayabilirsiniz.

Bu dekoru yapmak hiç de zor değil. Eğlenceli bir kişiliğe sahipseniz ve çocuğunuz için eğlenceli bir tasarım düşünüyorsanız tam size göre bir seçenek olabilir. Mukavva kağıdını eşit miktarda üçgen şekillerde kesiniz. bu sayede canavar kapınızın dişlerini oluşturabilirsiniz. Gözleri içinse kapının renginden dolayı sarı bir mukavva seçimi yapılmış ama siz istediğiniz renk ile bunu yapabilirsiniz. Aynı şekilde mukavva kağıdına  yassı bir şekil çizerek göz şekline göre kesim yapınız. Daha sonra siyah bir daire keserek göz yuvarları üzerine yapıştırınız. Bal kabağı ise ayrıca kapınız da kullanacağınız ilginç bir dekor olacaktır. 

Kumaşlar her zaman dekorları zengin gösteren bir seçenek olacaktır. Özellikle koyu veya açık tonlu bir zemine uygulanan bu süs oldukça doğal bir görsellik katacaktır. Kullanmadığınız, eskimiş kumaşlarınızı küçük parçalara kesiniz.Daha sonra aynı renkte bir iplik ile teyel dikiş tarzında birbirine bağlı tutacak şekilde dikiniz. Ve bir kurdele ile kapınıza asınız.

- Kapınızı meşe palamutları ile süslendiriniz. Sonbahar ayının mükemmel simgesi olan bu süs kapınızın görselliğine inanılmaz bir ahenk katabilir. Meşe palamutlarını bir daire şekli alacak gibi birbirine yapıştırınız. Çuval ipi ile yatay şekilde döndürerek bağlayınız. Böylece malzeme daha sıkı olacaktır. Asacağınız kısma ise çuval hasırından kurdele yapabilir ve yapıştırabilirsiniz. Böylece görselliğe daha şirin bir görünüm katabilirsiniz.

Ütü temizlemenin en pratik yolları

İLİŞKİLİ HABER

Ütü temizlemenin en pratik yolları

BİR YORUM YAPIN 0