Touching dekorasyon trendi

Günlük hayatta ofis ortamı zamanın büyük bölümünün geçirildiği yerdir. Yeni tasarımlar dikkatleri çekmekle beraber son trendler ofis merkezlerinin beğenilerine sunulmuştur. İşte, yeni bir ofis dekorasyonu trendi "Touching" hakkında tüm merak edilenler...

Hem mali açıdan rahat etmek hem de konforlu bir ofis en çok istenilen bir çalışma alanıdır.İşletme sahiplerinin bazen gözünü korkutan ve zaman ilerledikçe süre gelenler trendler yaygın olmakla beraber ekonomik,tasarım konuşturan ofis dekorları da mevcuttur.

"Touching" akımının öncüsü olan yüksek mimar Emel Balcı çalışma alanlarının stilini ve yapısını ekonomik,tasarımcı çözümler ile yenilenen imkanların paylaşımını yaptığını söylüyor.

Emel Balcı,Bu tarz ortamların büyük değişimlere ve hasarlara maruz kalmadan küçük vuruşlarla muazzam dekoratif tasarımlar açığa çıktığını vurguluyor.

Ofis alanlarının,ferah ve estetik oluşunun çalışanların başarısını artırdığını belirten Emel Balcı,hızlı dekor çalışmalarının işleri aksatmadığına da açıklık getiriyor. "Touching" sistemi en çok lobiler,vip salonları,misafir odaları ve toplantı odalarının revaçta olduğu alanlar oluyor.Nadir olarak bu yerlerde sadece aydınlatma değişikliği,duvar kağıtları eklenmesi ya da aksesuar yenilenmesi gözleniyor.

Modern zamanlara uygun hale getirilmiş pratik uygulama...

“İnsanların gözünde büyüttükleri mimari dönüşüm süreçlerinin modern zamanlara uygun hale getirilmiş pratik hallerinin uygulamasını yapıyorum.” diyen Emel Balcı,"touching" sistemindeki avantajın tadilatın yapıldığı ortamda çevreye rahatsızlık vermemesinin olduğunu söylüyor.Diğer bir avantaj ise seçilen tasarıma göre ekonomik bütçe ayarlanması diye ekliyor.

“Biz tüm imalatımızı tamamlayıp sonrasında müşterimize teslim ediyoruz. Çok kısa bir sürede, iş yerinin günlük akışını aksatmadan yaptığımız uygulamalar ofislerin enerjisinde ve dekorasyonunda büyük değişimler sağlıyor.” diyen Emel Balcının "Touching" sisteminin ofis ortamlarına baştan aşağı bir yenilik getireceği düşüncesinde olması dikkat çekiyor.

Alışverişte dikkat edilmesi gereken püf noktalar

İLİŞKİLİ HABER

Alışverişte dikkat edilmesi gereken püf noktalar
Tahta kurusu ısırığı hakkında bilinmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Tahta kurusu ısırığı hakkında bilinmesi gerekenler
Yeni sezon buzdolabı modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Yeni sezon buzdolabı modelleri

BİR YORUM YAPIN 0