Sezonun trend Osmanlı dekorasyonu

Osmanlı sarayındaki görkemi evlerinize yansıtacak modelleri "Yasemin.com" ekibi olarak sizin için derledik. İşte evinize ışık saçacak Osmanlı dekorasyon modelleri...

Osmanlı dönemindeki dekorasyonu modern yaşam ile harmanlayıp günümüze uygulayan modeller ile hem nostaljiyi canlı tutabilir hem de eskimeyen bir ev dekoruna sahip olabilirsiniz.

İşte evinize ışık saçacak Osmanlı dekorasyon modelleri...

TARZINIZDAN İLHAM ALINIZ

Osmanlı stilini yalın bir şekilde hem zevkinize hem de mimarisinin ne kadar kullanışlı olduğuna bağlı olarak değiştirebilirsiniz. Zevkinizden ilham almanız daha huzurlu ve mutlu ortamda olmanızı da sağlayacaktır.Eski döneme ait kullanılan sedirler Osmanlı döneminden izler taşımanıza yeterli olacaktır.

NOSTALJİK AKSESUAR SEÇİNİZ

Eskimiş aksesuarları seçerseniz, ortama nostaljik bir hava kazandırmış olursunuz. Yastık,çini ,cam,halı modellerinde Osmanlıyı çağrıştıran renk tonu ve deseni kullanabilirsiniz.

BANYONUZA OSMANLI DOKUNUŞU YAPINIZ

Osmanlılar hamam kültürü ile bilinir. Siz de banyonuzu ufak dokunuşlar ile dekore edebilirsiniz. İşlemeleri Osmanlıda kullanılan desenlere özgü seçebilirsiniz. Banyoda aynanın rolü çok büyük olduğundan Osmanlıdan izler taşıması gerektiğini unutmayınız.

EVİNİZE ŞARK KÖŞESİ İÇİN YER AYIRINIZ

Şark kösesi Osmanlıyı en iyi simgeleyen bir görseldir. Bunun dekorasyonunu yapmak ise oldukça kolay. Günün trend renkleriyle de şark köşesi oluşturmak mümkün olacaktır.

ŞAMDAN , MUM VE SEMAVER AKSESUARI TERCİH EDİNİZ

Şamdan, mum ve semaver Osmanlının vazgeçilmez aksesuarı olmuştur. Evinizin bir köşesine koyarak bu görselliği kazandırabilirsiniz. Sehpanın üzerine koyacağınız sini tepsisi de ayrıca bir aksesuar parçası olabilir.

En muhteşem kına gecesi dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

En muhteşem kına gecesi dekorasyonları
Sezonun çarpıcı dekorasyon trendleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun çarpıcı dekorasyon trendleri
"Frida Kahlo" stiline uygun dekoratif öneriler

İLİŞKİLİ HABER

"Frida Kahlo" stiline uygun dekoratif öneriler

BİR YORUM YAPIN 0