"Frida Kahlo" stiline uygun dekoratif öneriler

Sanatı, politik duruşu ve yaşamı ele alındığında popüler kültür ikonları arasında boy gösteren ve kendine has tarzıyla ön sırada olan Frida Kahlo, moda dünyasından dekorasyon dünyasına özgün karakterlere ilham kaynağı oluyor.

 Frida Kahlo yaşadığı travmaları her daim portrelerine yansıtmıştır. Gıpta edilen ünlü ressam Frida Kahlo'nun oldukça fazla hayran kitlesi vardır. Yaşadığı acılara rağmen her daim tablolarını renkli ve anlamlı hale getirmiştir. En belirgin kişisel özelliği doğallığı, renklere olan tutkusu ve hayatını portrelerine yansıtan gerçekçi çizimidir. Tablolarına bakarak Frida Kahlo hakkında hiçbir şey bilmiyor olsanız bile her tablonun ayrı bir hikaye anlattığına tanık olursunuz. Frida Kahlo, geleneksel doku ve tekstillerde de simgesel dekor olarak kullanılıyor.

İste o çarpıcı Frida Kahlo dekorları...

Frida Kahlonun Mesksikadi evinin anlamı (La Casa Azul ) Mavi Ev'dir. Bu nedenle dekorları ve yapı gereği mavi renginin egemenliği altındadır. Evinin duvarları mavi  yoğunluğu tonlarında  hafif sarı kırmızı ve yeşil de renk katar. Mavinin yoğun olduğu bir yatak örtüsü veya kırmızı kanepe tonlarını kullanarak canlılık katabilirsiniz.

Frida Kahlo'yu çiçeklerinizi renklendireceğiniz canlı saksılar kullanarak da evinizde farklı bir dekorasyon yaşatabilirsiniz.

Ev eşyalarından günlük en çok kullanılan eşya havludur. Havlu seçiminde ise Frida Kahlonun renkleri ile havlu takımlarına ahenk getirebilirsiniz.

Aksesuarlarınızı koyabileceğiniz Frida Kahlo takı kutusunu siz de evinizde bulundurarak  kullanışlı ve görsel hale gelen dekoratif bir parça olarak kullanabilirsiniz.

Kullandığınız bardaklarınızı da Frida Kahlo tasarımlı seçerek mavi tonlarında seçtiğiniz bir masa örtüsü üzerinde koyarak dekoratif bir görünüm elde edebilirsiniz.

En muhteşem kına gecesi dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

En muhteşem kına gecesi dekorasyonları
Sezonun trend Osmanlı dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend Osmanlı dekorasyonu
Elmayı taze tutmanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Elmayı taze tutmanın püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 0