Misafir odaları için en şık dekorasyonlar

Misafirleri en güzel şekilde ağırlamak Türklerin başlıca en belirgin özelliklerindendir. Misafir odasına özel dekorasyonlar eşliğinde servis yaptığınız sunumlar size ve misafirlerinize hoş vakit geçirecektir. İşte " Yasemin.com" ekibi olarak sizler için hazırladığımız şık misafir odası dekorasyonları...

Hem kendi zevkinize hem de son trend modasına uygun olarak bir misafir odası dizayn etmek ister misiniz? Size paylaştığımız dekor önerileri ile misafir odası olarak kullanabileceğiniz bir ortam oluşturabilirsiniz.

İşte " Yasemin.com" ekibi olarak sizler için hazırladığımız şık misafir odası dekorasyonları...

- Katlanır dolap görünümündeki yatak modelleri sayesinde odanıza hem misafir odası hem de yatak odası görünümü verebilirsiniz. Koltuk takımları ile kombine yapabilirsiniz.

- Odanıza geniş açılır bir kanepeyi duvara dayayarak oturma takımı havası verebilirsiniz. Aynı zamanda yatak takımı olarak da yararlanabilirsiniz. Renkli bir tablo ve renkli minderler misafir odası oluşturmanız için ideal bir görünüme katkı sağlayacaktır.

- Odanızın dörtte birine kalın bir duvar çekebilirsiniz. Sizi bir yatak odası görünümünden kurtaracak, dağınık durumlarınızda pratik düzen sağlayacak bu fikir kıyafetleriniz gibi günlük kullanım eşyalarınız için çok elverişli olabilir. Alanın geri kalan geniş kısmına ise açıldığında yatak olarak da kullanılabilen koltuk takımı alabilirsiniz.

- Yatağınızın ayak ucuna koyacağınız puf kanepeler ve bir kaç koltuk takımı ile misafir odası görünümü elde edebilirsiniz. İlginç, şık duran lamba seçerek odanıza renk getirebilirsiniz.

- Ayağı yerden yüksek koltuk görünümlü duvara yapışık yataklar ile hem yerden tasarruf edebilir hem de yanına raflı bir dolap tercih edip içine kitaplarınızı koyarak misafir odasına dönüştürebilirsiniz. Minyatür çiçeklerle süsleyebilirsiniz.

Reçellerin bozulmaması için ne yapılmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Reçellerin bozulmaması için ne yapılmalı?

BİR YORUM YAPIN 0