2018-19 en gösterişli sünnet düğün dekorasyonları

Ailelerin hayatlarında bir defaya mahsus erkek çoçuğu için yaptığı dinimiz gereği yapılması sünnet olan bu düğünde sevdiklerinize ve size unutulmayacak bir an yaşatacak kaliteli ve gösterişli sünnet düğünü mekanlarını "Yasemin.com" olarak sizler için araştırdık.

Sünnet düğünü ev ortamında yapılması oldukça zor bir iştir. Ortam süslemeleri, Tahtın hazırlanması, yatağın süslenmesi, masaların dizayn edilmesi ve bunun gibi birçok işin altından kalkılması hem maddi hem manevi açıdan sizi zorlayabilir. Size unutulmayacak bir an yaşatacak kaliteli ve gösterişli sünnet düğünü mekanlarını "Yasemin.com" olarak sizler için araştırdık.

İşte, sünnet düğünü mekanları...

 

- Palyaçolar eşliğinde getirilen kırmızı taht ve çeşitli animasyonlar sünnet düğünleri dekorasyonun bir parçası haline gelebilir.

- Mavi deyince sünnet düğününün taba rengi olarak akıllara gelir. Son trend olan altın kenarlıklı beyaz taht, arka plan mavi örtüsü ile  2019-2020 sünnet dekorasyonlarında hem geleneksel hem de modern bir seçenek olabilir.

- Kırmızı renki taba alarak yapılan son trend olan bu dekorasyon oldukça canlı bir hava katabilir. Beyaz kostüm kırmızı dekor ile harika bir uyum içersinde olabilir. Kırmızı masa örtüsünün kurdelesini parlak altın sarısı tercih edebilirsiniz.

- Vapurda hazırlanan sünnet düğünü dekorları son trend sünnet düğünü tercihleri arasından seçilebilir. Alışılagelmiş renklerden ziyade farklı renkte bir taht tasarımından yararlanabilirsiniz.

- Sünnet dekorasyonlarının tercihi olarak Osmanlıyı anımsatan altın kaplamalı bir taht ve mehter takımı eşliğinde bir görsel sunum tercih edebilirsiniz.

- Mavi işleme ile beyaz ton ağırlıklı sade sünnet yatağı tercih edebilirsiniz. Şekerlemeleri ve kullanılacak olan aksesuarları mavi tonlarında seçebilirsiniz.

- Sünnet masası süslemek için mavi örtülü yuvarlak masalar konsepte oldukça uygun bir hava yaratabilir.

- Masa süslemesi için şekerlemeler ve mavi işlemeli sade bez peçeteler de dekorun bir parçası olarak seçilebilir. 

- Renkli şekerlemeler ile mavi tonların harmanlanması ile sünnet düğününe özel bu masa görselinden siz de yararlanabilirsiniz.

Sokak hayvanları soğuktan nasıl korunur?

İLİŞKİLİ HABER

Sokak hayvanları soğuktan nasıl korunur?

BİR YORUM YAPIN 0