Bisiklet jantları ile yapılan dekoratif tasarımlar

Bisiklet jantlarının evde kullanılan çok dekoratif bir eşya olarak kullanılması son trendler arasına yer alıyor. "Yasemin.com" ekibi olarak sizlerle bisiklet jantı dekorasyonlarını paylaşıyoruz.

Bisiklet jantından yapılan çeşit çeşit eşya tasarım modelleri oldukça yaygınlaştı. Nostaljik ve rustik görselliğe sahip bu tasarımlar yeni trend dekorasyonu olarak tercihinize sunuluyor.

İşte,"Yasemin.com" ekibi olarak derlediğimiz bisiklet jantı dekorasyonları...

- Bisikletin kenarlarını mor bir renge boyayabilirsiniz ve üzerine rengarenk çiçekleri birbirine bağlayarak japon yapıştırıcı ile yapıştırıp duvara monte ediniz. 

- Bisikletinizi metalik renge boyayabilirsiniz. Üzerine sayılar, yelkovan ve akrep için yörünge oku yapıştırabilirsiniz. Antrede oldukça dekoratif ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

- Bisiklet jantından oldukça dekoratif ve nostaljik bir ahize yapabilirsiniz. Lambanın üzerine zincirle monte edeceğiniz jantın demirlerine parıltılı taşlar takarak bir ahize görünümü ile zenginleştirebilirsiniz.

- Bisiklet jantını koyu kahve renge boyayarak demirlerin üzerine eski fotoğraflarınızı tahta mandallar ile tutturabilirsiniz. Bu dekor aynı zamanda odanızın rustik bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır.

- Yuvarlak beyaz zeminli tahtanın üzerine bisiklet jantını sabitleyiniz. Üzerine aynı ölçülerde yuvarlak plastik cam yerleştiriniz. Hem evinizin köşesinde yer masası dekoru olarak kullanabilir hem de yerde minderlerin üzerinde otururken rahatça yemeğinizi yiyebilirsiniz.

2018-2019 evde bambu dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-2019 evde bambu dekorasyonu
2018-19 kitaplık modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 kitaplık modelleri
Feng Shui yatak odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Feng Shui yatak odası dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 0