Ev dekorasyonunda Hello Kitty modası

Son zamanların en çok sevilen trendi Hello Kitty, dünyaca sevilen bir marka halini aldı. Tekstile imzasını attığı gibi dekor olarak da tercih ediliyor. "Yasemin.com" ekibi olarak oldukça sevilen bu ev dekorasyonlarını sizlerle paylaşıyoruz...

Japon bir çizgi film karakteri olan Hello Kitty, kedi olarak bilmesinin aksine Londra'da yaşayan küçük bir kızdan ilham alınmasıyla biliniyor. Çoçuk, genç her yaştan insanın beğenisi kazanan Hello Kitty, bir marka halini aldıktan sonra görsel bir obje olarak bir çok yerde kullanılmaya başlandı.

İşte, oldukça sevilen Hello Kitty dekorasyonları...

- Hello Kitty'nin kurdelası en çok dikkat çeken yeri olduğundan pembe tonları Hello Kitty'i betimleyen renklerdir. Mutfağınızı pembe tonlarında kullanabilir ve Hello Kitty stili katabilirsiniz.

- Yatak odanızı Hello kitty çizgili pembe desenli duvar kağıdı ile süsleyebilirsiniz. Yatağın karşına pembe bir koltuk ve yatak başına mor bir kurdela monte ettirerek uyum sağlayabilirsiniz.

- Banyonuzu pembe renklerle donatabilirsiniz. Marketlerde ve alışveriş merkezlerinde rahatlıkla bulabileceğiniz banyo için Hello Kitty aksesuarlarını tercih edebilirsiniz.

- Yatak odanızı mor ve pembe renkler ile canlandırabilirsiniz. Hello Kitty'nin canlılığını odanıza taşımak için duvar kağıtları buna en güzel yardım katacak bir seçenek olabilir. 

- Mutfak kapaklarını böğürtlen pembesi rengi tercih edebilirsiniz. Hem mor hem pembeyi çağrıştıran bu renk ile inanılmaz şık gözüken bir mutfak tasarımına sahip olabilirsiniz. Hello Kitty'e ait mutfak aksesuarlarını kullanarak tasarımınıza ayrı bir bütünlük kazandırabilirsiniz.

- Hello Kitty'nin bir diğer rengi olan kırmızı ise banyolarınızda tercih edebileceğiniz bir seçenek olabilir. Banyonuzun zengin ve aydınlık durmasını sağlayabilirsiniz.

Kireçlenmiş su ısıtıcılar nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Kireçlenmiş su ısıtıcılar nasıl temizlenir?
2018-19 üç boyutlu duvar kaplama dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 üç boyutlu duvar kaplama dekorasyonları

BİR YORUM YAPIN 0