Country tarzı ev dekorasyon önerileri

Country tarzı evler yöresel ve modern havayı birleştiren bir tarzdır. Hem eski köy evlerinden bir alıntı hem de modern bir görüntüye sahip olmalarını sağlayan bir dekorasyon örneğidir. "Yasemin.com" ekibi olarak son zamanların trendi olan Country dekorasyonunu sizlerle paylaşıyoruz.

Country tarzı evler pastel tonlarında ve açık renklere sahiptir. Ahşap ve döşemelik kumaşlar tercih edilmiştir. Country stili Fransız ve İngiliz stili bir dekorasyon örneğidir. Bu dekorasyon örneğinde çiçekler ve örtüler göze çarpmaktadır.

İşte, "Yasemin.com" ekibi olarak son zamanların trendi olan Country dekorasyonun örnekleri...

- Eskitilmiş halı ve kahve tonlarında koltuklar kullanarak dekorunuzu Country tarzında yakalayabilirsiniz. Bunun yanı sıra mutfağınız ile kullanacağınız açık renkler ile harika bir ahenk oluşturabilirsiniz.

- Banyoda Country tarzını kullanmak sanıldığı kadar zor değildir. Nostaljik görüntüyü de içinde taşıyan eskitilmiş dolaplar kullanarak Country havasını banyonuzda hissedebilirsiniz.

- Çiçekli koltuklar, açık renkli yastıklar, eskitilmiş dokuma halı ve eski tarz bir orta sehpa ile salonunuzda Country Tarzını yaşayabilirsiniz.

- Oldukça açık renkli duvar boyası ile açık renkli koltuk seçiminiz ile irili ufaklı çerçeveler tercih edebilirsiniz. Hem yöresel hem de modern görüntüyü oturma odanıza yansıtmış olacaksınız.

- Çiçek desenli koltuklarınızın renginde bir oda rengi düzenleyebilirsiniz. Kullanacağınız aksesuarları da hem modern hem nostaljik dekorlardan olmasına özen gösteriniz. Perde seçiminiz de büzgü desenli toz pembe renginde olabilir.

- Yatak odası arnavut kaldırımı duvar kağıdı seçeneği olabilir. Pudra veya açık pembe tonlarında yatak ve açık renklerde aksesuarlar tercih edebilirsiniz. Antika beyaz renkli dolaplar bu aydınlık yatak odasına oldukça ahenk katabilir. 

- Buz mavisi duvar renginize açık renkli koltuk takımlarınız oldukça modern bir görüntü yansıtmasının yanı sıra seçeceğiniz antik lambalar ve küçük eskitilmiş halı ile yöresel görüntü ile evinize Country tarzını getirebilirsiniz.

- Kabarık dokuma halısı ile pembe koltuk örtüsü kullanarak modern şirin bir görünüm oluşturabilirsiniz. Tahta duvar kenarlığı kullanarak yöresel rustik bir görünüm elde edebilirsiniz. Pembe renkli puf orta sehpa tercih edebilir hem de antik bir metal sandalye seçimi ile ortama farklı bir Country havası katabilirsiniz.

Kapadokya'da gidilmesi gerekenler yerler

İLİŞKİLİ HABER

Kapadokya'da gidilmesi gerekenler yerler

BİR YORUM YAPIN 0