Öğrenci odası dekorasyon önerileri

Öğrenci odaları veya 1+1 evler küçük olduğu için istediğimiz gibi model veremiyor aynı zamanda neyin nereye konulacağı konusunda kararsız kalınıyor. "Yasemin.com" ekibi olarak büro tipi evler için nasıl hem ucuz hem şık dekorlar yapabileceğinizi araştırdık.

Evin küçük olması nedeniyle her şeyin yerini birbirine karıştırabilir hatta karar vermekte zorlanabilirsiniz. Bu konuda kendi fikrinizden çok başka birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak büro tipi evler için nasıl hem ucuz hem şık dekorlar yapabileceğinizi araştırdık.

İşte, büro tipi evler için nasıl hem ucuz hem şık dekorlar...

- Son trend yer yatağı ideal bir seçenek olabilir. Normal bir yatak yerinizi daraltırken yer yatağı alanı geniş gösterebilir. Açık renkler her zaman alanı daha geniş ve aydınlık göstereceğinden küçük oda için açık renkleri tercih ediniz.

- Yer kaplamaya müsait eşyalarınızı koyabileceğiniz eşyalarınız için yatağınızın altına koyabileceğiniz bir alan oluşturabilirsiniz.

- Minik puflar, sehpalar tercih edebilirsiniz. Bu sayede odanız oldukça geniş gözükecektir.

- Duvar kağıdı ile odanıza canlılık getirebilirsiniz. Açık renkli duvar kağıtları seçmeniz odanızı geniş göstermenize yardımcı olabilir.

- Üzeri düz olan ısıtıcıları sehpa amaçlı kullanabilirsiniz. Bu sayede yer kaplayacak ikinci bir malzemeye gereksinim duymayabilirsiniz.

- Sandalye yerine renkli minderler kullanabilirsiniz. Yere yakın L tipi koltuk alabilir hem yatak hem de oturma takımı olarak kullanabilirsiniz. Oldukça salaş bir dekorasyon örneği tercih edebilirsiniz.

- Bir kapının arkasına bazı temel eşyalarınızı asmaya yarayacak demir kollar ve askılık monte edebilirsiniz. Yerinizin açılmasında fayda sağlayacaktır.

2018-19 üç boyutlu duvar kaplama dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 üç boyutlu duvar kaplama dekorasyonları
Pratik cilt bakım maskeleri

İLİŞKİLİ HABER

Pratik cilt bakım maskeleri
Sip and See nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Sip and See nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0