Sezonun en şık dekorasyon önerileri

Ev yenilenmesinde dekor değişikliğinin büyük katkısı olabilir. Son trend dekor modelleri ile eviniz oldukça şık bir görünüm elde edebilir. "Yasemin.com" ekibi olarak en şık dekor modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

Ev tasarımında hangi fikirleri ve kuralları takip etmek gerektiğini bilmenin yanı sıra son trend dekorlardan haberdar olmanız gerekir. "Yasemin.com" ekibi olarak en şık dekor modellerini sizlerle paylaşıyoruz.

İşte, 2018-2019 en şık dekor modelleri...

Aynı renkte yastıklar, kanepeyi çok boğabilir. Zıt renkli yastıklar kullanmanız kanepenin görselliğinin daha çok dikkat çekmesini sağlayacaktır.

- Köşeli bir duvara yapmanız gereken en güzel dekorasyon eski resimlerinizle dolu albüm çerçeveleridir. Nostaljik bir görüntü oluşturan hiçbir dekor eskimeye müsait değildir.

- Son zamanların trendi olan pencere önü sediri ise oldukça revaçta olan bir dekorasyon parçasıdır. Pembe ve bej ağırlıklı olan bu görüntü ile oldukça şık bir görünüm oluşturabilirsiniz.

- Perde yerine yeni çıkan ponpon ip perdeleri tercih edebilirsiniz. Önüne koyabileceğiniz ilginç objeler ile uyum sağlayabilirsiniz.

- Mutfak için çöp kutusu veya çok amaçlı kullanılan sürgülü dolapların kullanımı oldukça pratik hem de dekoratif duruş sergileyecektir.

- Köşeli mutfak dolapları için oldukça kullanışlı model olan köşeli mutfak çekmecesi, hem şık bir dekor hem de kullanıma elverişli bir eşya olacaktır.

- Son zamanlarda yatak koltuğu trendi arasında en şık renk olan buz mavisi ile odanızda açık renkleri kullanarak kombin yapabilirsiniz. Gri veya bej renk yatak takımı ve buz mavisi bir yastık ile odaya zengin bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Feng Shui yatak odası dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

Feng Shui yatak odası dekorasyonu
2018-19 örgü battaniye modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 örgü battaniye modelleri
Dantelli kıyafetler modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Dantelli kıyafetler modelleri

BİR YORUM YAPIN 0