2018-19 banyo/mutfak metro fayans modelleri

Son zamanlarda yarı duvar yarı metro fayans modası evlerde, restoranlarda ve iş yerlerinde tercih ediliyor. "Yasemin.com" ekibi olarak metro fayans modellerini evinize taşıyoruz.

Mutfak ve banyo fayansları diğer odalara nazaran neme maruz kalması nedeniyle çabuk çürümeye müsaittir. Son zamanlarda dayanıklılığı açısından metro fayanslar tercih edilen bir duvar zemini modeli olmuştur. "Yasemin.com" ekibi olarak banyo-mutfak metro fayans modellerini evinize getirdik.

İşte, 2018-19 banyo-mutfak metro fayans modelleri...

- Mutfak fayanslarında son trend olan metro fayans çeşidinin buz mavisi ve beyaz karışımı rengini kullanabilirsiniz. Bu fayans çeşidine uygun olarak tezgahınızı da ankastre mutfak eşyalarınıza uygun bir renkte tercih edebilirsiniz.

- Parlak siyah ve pastel olan mutfak dolaplarına uygun olarak parlak duran metro fayansları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda seçtiğiniz bu parlak siyah  model ile mutfak fayansı kir göstermeyecektir.

- Banyonuzda kullandığınız beyaz siyah çizgili metro fayans ile serbest figür siyah beyaz desenli bir zemin dekoru tercih edebilirsiniz.

- Banyonuzda yarı duvar yarı mat beyaz metro fayans kullanabilirsiniz. Hem şık gözükmesini sağlayabilir hem de son trend olan bu modeli evinize taşıyabilirsiniz. Zemininizi serbest bir fayans seçerek banyonuzda karma bir dizayn oluşturabilirsiniz.

- Mutfağınız için tercih edebileceğiniz bir diğer mutfak modeli ise beyaz ve siyah çizgili metro fayans olabilir. Eğer mutfağınızda gri ve beyaz tonlarında renkler hakimse beyaz siyah çizgili metro fayans oldukça ideal bir tercih olabilir.

 Banyonuz için duvarın çoğunu beyaz metro fayans seçerken sadece bir kaç satırın enine siyah metro fayans olmasını tercih edebilirsiniz. Yer zemini ise siyah beyaz kare döşemeli kullanabilirsiniz. Hem uyumlu hem şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Son trend ayaksız koltuk modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Son trend ayaksız koltuk modelleri
Dünyaca ünlü vitrin tasarımları

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü vitrin tasarımları
2018-19 Eklektik tarz dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Eklektik tarz dekorasyonu

BİR YORUM YAPIN 0