2019'un en trend sarı koltuk modelleri

Sonbahar-kış ayına özel sarı kombini olan koltukları rengarenk koltuk takımları ile tasarlandığı 2019 yılında son trendler olarak göz çarpan modelleri "Yasemin.com" olarak sizler için derledik.

Sonbaharın ve kış ayını en güzel betimleyen renk olan sarı, her tonu ile adeta büyülen bir özelliğe sahip koltuk modellerini "Yasemin.com" olarak evlerinize getiriyoruz.

İşte, 2019'un canlı ve şık sarı koltuk takımları...

- Sarı koltuk takımını koyu gri bir koltuk uyumu oldukça şık bir görselliğe sahiptir. Açık kahve dokuma halı kullanabilirsiniz. Sarı koltuk takımına koyu gri minder, koyu gri koltuklarınıza da sarı minder koyarak zıt renk uyumu kombinini uygulayabilirsiniz. Canlı renklerden kırmızı bir vitrin ile şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

- Petrol yeşili koltuk takımlarınıza sadece bir çiftli koltuk takımını ilave ederek salonunuza canlılık getirebilirsiniz. Sonbahar yaprağının simgesi olan turuncu renginde koltuk minderleri ile ortama zengin bir dokunuş kazandırabilirsiniz. Mini bir sarı orta sehpanın üzerine pembe renkli çiçekler ile aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz.

- Buz mavisi koltuk takımlarını tamamlayan renk olan sarı rengi ile kombin yapmak için 2 tekli 1 çift buz mavisinin yanına,1 çiftli sarı koltuk takımı ideal bir tasarım olabilir. Minderleri sarıya mavi minder, maviye sarı minder koyarak elektik tarzını evinizde yakalayabilirsiniz. Mini buz mavisi orta sehpa ile ortama canlılık katabilirsiniz.

- Sarı renkli salt sarı renkli koltuk takımlarınız ile mini açık kahve orta sehpası kullanabilirsiniz. (açık kahverengi zemine sahipseniz) Etrafa ortama uyumlu vazolar koyarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Duvarın bir bölümüne sarı renkli üç boyutlu duvar kağıtlarından kullanabilirsiniz.

2018-19 Dağ evi dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Dağ evi dekorasyonları
2018-19 Maskülen ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu
Nişan ve nikah bohçası nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Nişan ve nikah bohçası nasıl hazırlanır?

BİR YORUM YAPIN 0