Cam vazo ev dekorasyon önerileri

Cam vazoların oldukça şık görünümü ev dekorasyonunun çok önemli bir parçasıdır. "Yasemin.com" olarak cam vazo dekorasyonlarını evinize taşıyoruz. İşte cam vazo ile ev dekorasyonları...

Osmanlı tarihinin en önemli aksesuarları şüphesiz cam vazo olan cam vazolar,  nadide bir dekorasyon parçasıdır. Evinize renk katacak aynı zamanda şık gösterecek vazolar ile yapabileceğiniz dekorasyon önerilerini  "Yasemin.com" olarak sizler için paylaşıyoruz.

İşte, tarihi kültürümüzü yansıtan cam vazo dekorasyonları...

- Cam vazolarını turkuaz renklerde seçerek mavi koltuk takımlarınızla uyum sağlayabilirsiniz. İçine renkli çiçekler koyarak zengin bir süsleme yapabilirsiniz. Oturma odanız minyatür koltuk kenarı sehpaları tercih edebilirsiniz.

- Pastel tonlarındaki salonunuz için pastel renkli cam vazolar seçerek salonunuza ahenk getirebilirsiniz. Aksesuarın zengin görünmesi için değişik renklerde birden fazla cam vazoyu salonun değişik yerlerine yerleştirebilirsiniz.

- Tahta tasarımlı orta sehpalar ile L tipi ikili koltuk görünümüne uyum sağlayacak siyah beyaz desenli cam vazo aksesuarını kullanabilirsiniz. Desenli kilim kullanarak ortamı zenginleştirebilirsiniz. İçine kar bitkisi çiçeği koyarak aksesuarınızı tamamlayabilirsiniz.

- Oturma odanız için orta sehpanın üzerine beyaz tekli büyük boy cam vazo ile orta boy yeşil cam vazolar tercih edebilirsiniz. Desenli koyu kahve mini koltuklar ile oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Beyaz eşyaların ömrü nasıl uzatılır?

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz eşyaların ömrü nasıl uzatılır?
En şık masa dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

En şık masa dekorasyonları
Ucuz ev dekorasyonu için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ucuz ev dekorasyonu için öneriler
En şık avize modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık avize modelleri

BİR YORUM YAPIN 0