Ucuz ev dekorasyonu için öneriler

Hem pratik hem de hesaplı seçimler yaparak evinizin dekorunu yeniden tasarlayabilirsiniz. "Yasemin.com" olarak hesaplı ve şık dekorasyon önerilerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte hesaplı ve şık dekorasyon yapmanın yolları

Ev dekorasyonuna başlamadan önce ekonomik durumunuzu gözden geçirip oldukça şık ve maddi destek olan önerilerini "Yasemin.com" olarak sizler için derledik.

İşte, hesaplı ve şık dekorasyon önerileri...

Koltuk takımınızı bütçenizi göz önüne alarak ikili veya üçlü kanepelerden alabilirsiniz. Tek parça eşyalar her zaman için hesaplı olan bir dekorasyon harcaması olacaktır. Yemek odası takımı için de aynı yöntemi uygulayabilirsiniz. Hoşunuza giden birçok farklı parçayı yan yana getirerek çok şık bir yemek odası takımı oluşturabilirsiniz.

- Bütçenizi korumak için bütün eşyaları değiştirmek yerine sadece ucuz aldığınız ve kısa sürede bozulan kullanışlılığını yitiren parçaları değiştirebilirsiniz. Kaliteli bir koltuk takımınız varsa değiştirmek yerine şık bir kumaş alabilirsiniz. Bu sayede şık farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

- Odanızdaki yatağı yenilemek yerine üzerine oldukça elit duran kürklü bir yatak şalı veya el dokuması bir battaniye atarak kombin yapabilirsiniz. Farklı boyutlarda rengarenk yastıklar ile görünüme değişiklik kazandırabilirsiniz.

Duvar renkleri bir evin görünümü ve duruşunu  belirleyen en önemli bir detaydır. Duvarlara son trend olan üç boyutlu duvar kağıtlarını yapıştırabilirsiniz. Nostaljik çerçeve dizaynını deneyerek çerçeve köşesi oluşturabilirsiniz. Kendi tasarımını yaptığınız süsler varsa duvarınıza asabilirsiniz.  Duvarların değişik görünümü sayesinde eviniz değişiklik getirebilir ve şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz.

- Ev alanınıza yeni bir tarz getirmek için üç boyutlu zeminler ile yeni bir dizayn oluşturabilirsiniz. Bunun için oldukça ekonomik zemin kaplamalar bulabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise hoşunuza giden renk ve desende kilimleri zemine serebilirsiniz. Zemin değişikliği de evinize şık ve farklılık getirmenizde yardımcı olacaktır.

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Maskülen ev dekorasyonu
En şık masa dekorasyonları

İLİŞKİLİ HABER

En şık masa dekorasyonları
Cam vazo ev dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Cam vazo ev dekorasyon önerileri
Ev dekorasyonunda ayna kullanmanın yolları

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda ayna kullanmanın yolları
Dekorasyonda göze çarpan uygun aksesuarlar

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda göze çarpan uygun aksesuarlar

BİR YORUM YAPIN 0