2018-19 Stencil duvar boyama dekorasyonu

Son zamanlarda oldukça yaygınlaşan Stencil duvar boyama dekorasyonu ile evinizde farklı bir görünüm elde edebileceğiniz Stencil modelleri ve yapımı ile alakalı bazı detayları "Yasemin.com" editörleri olarak sizlere sunuyoruz.

Duvarların zeminine uygulanan zengin tasarım modeli ile oldukça popüler olan Stencil duvar boyama dekorasyonu ile alakalı ayrıntıları ve model örneklerini "Yasemin.com" olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Stencil modelleri ve yapımı ile alakalı bazı detaylar:

- Önemli bir ayrıntı; boyama işleminden önce Stencil şablonunu duvara yapıştırma uygulamasıdır. Desenlerin arasından hangi rengin gözükmesini istiyorsanız, duvarın hangi renk olması gerektiğine karar veriniz. Temel taba renginizden memnunsanız eğer sadece Stencil şablonunu kullanarak boyama uygulamasına geçiniz. Düz bir tabağa bir miktar akrilik boya sıkarak rulo fırçası ile duvarınızı boyamaya ve dekorunuzu oluşturmaya başlayabilirsiniz.

- İlk kat boyamanız bittikten sonra dekorunuzu tamamen kalıcı yapmak ve sağlamlaştırmak  adına 24 saat bekledikten sonra ikinci kat boya işlemini uygulayınız. 

- Oturma odanızda kullandığınız rengarenk Stencil duvar boyama dekorasyonu ile odanıza canlı bir görünüm kazandırabilir, o renkte ve desende minderler ile kombin bütünlüğünü oluşturabilirsiniz.

- Salonunuzda uygulayacağınız Stencil boyama dekorasyonunu salonun taba renklerine göre tercih edebilir veya zıt bir renk kullanarak da farlılık kazandırabilirsiniz. Kullandığınız aksesuarları da uyguladığınız şablona göre ayarlayabilirsiniz.

- Yatak odasında kullanacağınız sade bir Stencil şablonu ile odanızdaki karışıklığı daha görsel bir hale getirebilir hem de dekorunuzu zenginleştirebilirsiniz. Ortamın tonuna ve rengine göre aksesuarlar ile süsleyebilirsiniz. Uygun perde seçimi Stencil dekorasyonunda oldukça önemli bir ayrıntıdır. Perdenizi uygun bir tercih ve zevkinize göre kullanabilirsiniz.

- Banyonuzu canlandıracak şekiller seçerek kombin sağlayabilir ve ortama farklı bir dekor sağlayabilirsiniz. Dekoratif çiçekler ile süsleyebilir banyonun duruşuna göre ahenk kazandırabilirsiniz.

STENCİL DEKORASYON MODELLERİ:

İnternetten nasıl para kazanılır?

İLİŞKİLİ HABER

İnternetten nasıl para kazanılır?
Dekorasyonda göze çarpan uygun aksesuarlar

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonda göze çarpan uygun aksesuarlar

BİR YORUM YAPIN 0