2019 yılının ferforje karyola modelleri

Demir yataklar diğer modellere göre daha uzun ömürlü olmaktadır. Yapısı gereği dayanıklı olması nedeniyle de ilk tercihler arasında yer alabilir.2019 yılının ferforje karyola model örnekleri nelerdir? Birbirinden etkileyici yeni trend ferforje karyolaları sizler için derledik...

Demir başlıklı ya da ince tahta kesimli yatak modelleri bu sezonda en çok tercih edilenler arasına girdi. 

70'li yılların ev dekorasyonlarını yansıtan bu tasarımlarla evinizde otantik bir tarz oluşturabilirsiniz. Tek ve çift kişilik modellerle hayalinizdeki oda da kendi stilinizi oluşturma fırsatını yakalamış olursunuz. 

2019 YILI FERFORJE KARYOLA MODELLERİ

- Pastel ve açık renkli çamaşır kılıflarıyla kullanabileceğiniz demir yatak modellerini canlı çiçek kullanımıyla süsleyebilir ve dekorda ekstra bir ahenk oluşturmak için halı seçimini daha çok dokuma desenlilerden seçebilirsiniz.

GİTTİGİDİYOR - 555,00 TL

KOÇTAŞ - 889,90 TL

MOBPAZAR - 285,90 TL

- Tuğla veya benzeri duvar kağıtlarıyla güzel bir dekor kombini yapabilirsiniz. Demir yataklar genellikle açık ve koyu renk ayırt etmeksizin kullanılabilinir. Önemli olan renk uyumunu sağlamanızdır. Uyumlu renk aksesuarlar kullanarak görselliği canlı tutabilirsiniz.

KOÇTAŞ - 889,90 TL

KOÇTAŞ - 644,90 TL

KOÇTAŞ - 799,90 TL

KOÇTAŞ - 889,90 TL

- Dağınık tarzda demir yatak kullanımı sevenler için de bir dekorasyon örneğimiz mevcuttur. Renkli bir yapıya sahip olan bu dekor örneklerinden sizde yararlanmak için, yapmanız gereken kadife veya peluş modelli battaniyeler seçmeniz olacaktır. Çok kalabalık eşya seçiminden uzak durduğunuz taktirde dağınıklığı değil kullanılan eşyaların şıklığını ön planda tutmuş olabilirsiniz.

KOÇTAŞ - 689,90 TL

KOÇTAŞ - 669,90 TL

- Ferforje (demir) yatak modelleri için başka bir seçenek ise rustik bir görünüm verebileceğiniz eskitilmiş modeller olmasına ayrıcalık vermeniz olabilir. Eskitilmiş halı ve pastel renkli çamaşır kılıflarıyla rustik görünümü konsept olarak elde edebilirsiniz.

MOBPAZAR - 624,90 TL

MOBPAZAR - 696,90 TL

MOBPAZAR - 559,90 TL

Çalışma masası düzenleme fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Çalışma masası düzenleme fikirleri
Dantel temizliği nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Dantel temizliği nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 0