Bambu salon dekorasyonu

Hint kamışı olarak adlandırılan bambu bitkisi son zamanların en trend olan dekor parçaları arasında yerini almıştır. Bu kaliteli bitkinin uzun ömürlü yapıya sahip olmasından dolayı ev dekorasyonunda kullanımı oldukça yaygındır.

Bambu ağacından üretilen bambu( hint kamışı) oldukça kullanışlı ve sağlam olması nedeniyle ev dekorasyonlarında oldukça tercih edilen bir malzeme olmuştur. Sizlere bambu dekorasyonu ile alakalı model ve açıklamaları sunuyoruz.

İşte, bambu salon dekorasyonu ve kullanım alanları:

- Bambu kenarı kenarı ayaklı  açık kahve koltuk takımınızla aynı renklere uygun ahşap duvar kağıdı kullanarak salonu zenginleştirebilirsiniz. Ayrıca bambu ayaklı orta sehpa seçimi ile de uyum yakalayabilirsiniz.

- Koyu gri koltuk takımınızı bambu kenar ayaklı seçebilirsiniz. Bambu yapılı duvar kabartma kullanarak hem görünüme bütünlük sağlayabilir hem de dolgun bir dekor oluşturabilirsiniz. Kütüphanenizi de bambu malzemesinden yaptırarak mükemmel bir salon takımı kurabilirsiniz.

- Beyaz puf salon koltuk takımlarına bambu ayak eklendiği zaman koltuklarınızın hem uzun ömürlü hem de kullanışlı olmasını sağlayabilirsiniz. Açık renkli bir halıfleks kullanarak bambu rengi ile birlikte uyum yakalayabilirsiniz.

- Tüm malzemenin bambudan sağlandığı salonu takımını bambu ağaçlarıyla çevrelenmiş duvarlar ile oluşturabilirsiniz. Mini sehpaların ve koltuk takımlarının üzerine yumuşak minderler koyarak oturmanızı konforlaştırabilirsiniz. Malzemesi ağaç olduğundan kışın kullanımı oldukça tavsiye edilir. Doğal kullanımı halinde hem ısıyı içerisinde hapsetme hem de etraftaki kötü kokuları içerisine çekme özelliğine sahiptir.

2018-2019 evde bambu dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-2019 evde bambu dekorasyonu
Evde pratik kırlent yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Evde pratik kırlent yapımı
Fırınların içi nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Fırınların içi nasıl temizlenir?
En konforlu yatak odası öneri ve modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En konforlu yatak odası öneri ve modelleri

BİR YORUM YAPIN 0