2018-19 Modern yemek odaları

Son trend yemek masalarında modern çağa ayak uyduran ve geleneksel adetlerden uzaklaşmayan rustik görünümlerin baz alındığı yemek odalarının modellerini sizlerin beğenisine sunuyoruz.

Yemek odaları hem rahat hem kullanışlı olmalıdır. Dekoratif  görünümle beraber modernleşen ve son döneme damga vuran yemek odası modellerini sizler için hazırladık.

İlgi duyabileceğiniz 2018-19 Modern yemek odaları

- Soluk mavi tonlarının moda olduğu yemek masası takımı ile evinizin içerisinde farklı bir grup görseli oluşturabilirsiniz. Beyaz veya krem ağırlıklı renkler kullanarak ortamı daha zengin ve göz doyurucu hale getirebilirsiniz.

- Yemek odalarında ahşap görünümlü ve modern görünüm kazandırılmış cilalama tekniği ile kullanılan yemek masası takımı oldukça rehavet gören takımlar arasında olduğu görülüyor. Görselliği tamamlayıcı olabilecek ahşap etajer ve dekoratif görünümlü aynalar kullanabilirsiniz.

- Sokak tarzı bir ev dekorasyonu için duvarınızın döşemelerini beyaz eskitilmiş tuğla deseninde seçerseniz hem doğal bir görünüm elde edebilir hem de beyaz ve tahta masanız ile ahenk oluşturmanızda kolaylık sağlamış olabilirsiniz. Açık kahve renkli Chester koltuk modelini yemek masası bölümünde dekoratif tercih olarak değerlendirebilirsiniz.

- Parlak mermer masalar çok kullanılan birer masa seçenekleri olması ile birlikte siyah beyaz uyumunu da yemek masası odanızda yakalamanız için ideal bir tercihiniz olabilir. Ortamda beyaz renkleri baz alarak kullanacağınız bazı eşyalar olduğu gibi ilginç renkte ve görünümdeki aksesuarları çoğaltabilir, etnik ışıklandırma sistemlerini tercih edebilirsiniz. Duvarın bir kısmını koyu tonda bir renk seçerek eklektik dekorasyondan yararlanabilirsiniz.

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"

İLİŞKİLİ HABER

Dekorasyonun yeni gözdesi "Chester koltuklar"
2018-19 Eklektik tarz dekorasyonu

İLİŞKİLİ HABER

2018-19 Eklektik tarz dekorasyonu
Ev dekorasyonunda Victoria modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda Victoria modası

BİR YORUM YAPIN 1

Gúlnara 5 yıl önce

çox xoşuma gəldi