Evde dekorasyonunda çay yeşili modası

Çay yeşili hem çam ağacının otantik görüntüsünü hem de ferah esintisini evinize taşır. Tüm odaları yeşil çay rengine boyamak istemezseniz bile belli başlı aksesuarlar ve duvar köşelerinin vazgeçilmez rengi olarak mutlaka seçeneklerinizin başında yer alabilir.

Dekorasyonda bir ilk olarak kullanılabilecek renklerden biri de çay yeşili rengi olmalıdır. Çok fazla ismi duyulmadığı için en ilginç renk isimleri listesi içerisinde yerini almaktadır. Çay bitkisi rengi genellikle ya çok açık renkler ya da oldukça koyu pastel tonlar ile kullanılmaktadır. Kartela uzmanlarımız tarafından hazırlanan çay yeşili ev dekorasyonu modellerini sizler için derliyoruz.

 Kış ayında çay yeşili ile evinizi nasıl dekore edebilirsiniz?

- Oturma odanız için kar beyazı şagi halı tercih edebilirsiniz. Bej koltuk takımı ise ideal bir seçenek olabilir. Nostaljik abajurlar ve rengarenk koltuk minderleri kullanarak çay yeşiline boyadığını rengi kombinleyebilirsiniz.

- Koyu çay yeşili renginde duvarınızı boyayınız. Rengin parlak değil mat olmasına dikkat ediniz. Koyu Gri L koltuk ile dar salonunuza rağmen geniş gösterecek desenli siyah beyaz zemin kaplamasını seçebilirsiniz. Orta sehpanızı da dikine değil enine uzun boyda alır ve kullanırsanız büyük bir farka imzanızı atabilirsiniz.

- Yere yakın Japonların kullandığı koltuk takım modelleri Türkiye'de de trend halini aldı. Tahta malzemeli geniş orta sehpa ile bej renkli koltuk modelleri çay yeşili renklerini oldukça iyi gösteren kullanışlı bir  ev dekorasyon örneği olarak kullanılabilir.

- Çay yeşili, mutfaklarda kullanımı eski zamanlara kıyasla daha revaçta bir renk seçeneği olabilir. Oldukça koyu pastel renk kullanımı ile hem duvarın rengini ön plana çıkarmış olur hem de çabuk yağ, kir göstermez. Görselliği oldukça doyurucu olan bu modeli birbirinden şık mutfak ahizeleriyle ya da mutfak süsü eşyaları ile donatabilirsiniz.

Ev dekorasyonunda 'Fuşya' modası

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda 'Fuşya' modası
Kış ayında evinizi Yavruağzı ile dekore edin!

İLİŞKİLİ HABER

Kış ayında evinizi Yavruağzı ile dekore edin!
İçinizi ısıtacak dekorasyonlar

İLİŞKİLİ HABER

İçinizi ısıtacak dekorasyonlar
Ev dekorasyonunda tuğla duvarı için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Ev dekorasyonunda tuğla duvarı için öneriler

BİR YORUM YAPIN 0