2019'un bez dolap modelleri

Genellikle çalışan bekarların veya öğrencilerin evlerinde bulundurduğu bez dolapların 2019 yılına özel tasarım modellerinin oldukça şık olması evli insanların da tercihleri yer alıyor.

Bez dolapların görselliği kadar pratik temizliği ve taşınabilir olması büyük önem taşımaktadır. Günlük yaşamda kolay kullanımı sayesinde zaman kazandıran bir eşya olduğu gibi estetik duruşuyla da her odaya uyum sağlıyor. Hem ekonomik hem konforlu olan bez dolap modellerini sizlerle paylaşıyoruz. 2019'un en şık görünümlü bez dolap modelleri hangileridir?

2019 bez dolap modelleri

2019 bez dolap modelleri

BEZ DOLAP MODELLERİ 

Bez dolap modelleri

Bez dolap modelleri

- Kullanışlı bir dolap bez dolap modellerini kumaş yapısından dolayı kolay yıkanabilir. Fazla sayıda raf seçeneği olmasıyla da kıyafetlerinize oldukça yer açabilirsiniz. Ayrıca giysileriniz için dolapta kumaş kutular da kullanabilirsiniz. Pembe çiçek desenli bez dolap modelini açık parke zeminli odanızda tercih edebilirsiniz.

bez dolap modelleri

bez dolap modelleri

- Koyu parlak parkelerle uyum sağlayacak siyah açık gri desenli bir bez dolap tercih edebilirsiniz. Çocuk odasında kullanım için özel ayarlanmış ikili dolap seçeneği ise oldukça kullanışlı olup yeterli yer alanına sahiptir. Uzun pastel tonlarında bir vazoyu bez dolabın yanına aksesuar olarak kombin yapabilirsiniz.

bez dolap modelleri

bez dolap modelleri

- Açık canlı bir renk duvar kağıdı kullandığınız odanız için açık renkli bir bez dolap tercih edebilirsiniz. Hemen yanına canlı çiçek kullanımı kullanabilirsiniz. Rafa ihtiyacınız olduğu koşulda katlanabilir bez raflardan satın alabilir onları dolabın demir kısmına asabilirsiniz. Dış yüzeyindeki bezle kapatarak da kullanım sağlarsanız hem görselliği bütünleyebilir hem de kıyafetlerinizi tozdan korumuş olabilirsiniz.

2019 en şık çeyizlik bornozları

İLİŞKİLİ HABER

2019 en şık çeyizlik bornozları

BİR YORUM YAPIN 0