2019 masa Örtüsü modelleri

Masa örtüleri evlerde mutfağın ve salonun rengine ahenk katan ve görselliği bütünleyen dekor parçalarıdır. Son trend masa örtüleri her tarzdan evde kullanılabilir olmasıyla oldukça ilgi çekici olmaktadır. İşte, birbirinden göz alıcı masa örtüsü modelleri...

Mutfakta bohem tarzını yakalamak isteyenler için masa örtüsünün yardımcı desteğinden yararlanıp rengarenk bir masa örtüsü modeli seçebileceğiniz gibi herhangi bir stil için de istediğiniz renkte ve desende bulabileceğiniz son trend masa örtü modellerini sizler için tasarladık. Son trend masa örtülerini inceleyerek fikir edinebileceğiniz modelleri Yasemin.com da bulabilirsiniz. Son trend masa örtüsü modelleri nelerdir? Masa örtüleri dekora göre nasıl tasarlanır?

Masa örtüsü modelleri

Masa örtüsü modelleri

SON TREND MASA ÖRTÜLERİ

Masa örtü modelleri

Masa örtü modelleri

- Masa örtüsünü evinizin içindeki renklere göre seçmeye özen gösterebilirsiniz. Çiçekli ve pastel desenleri kullanabilmeniz için ev ortamında bir çok ahşap malzeme kullandığınız durumda tercih edebilirsiniz.

Pembe masa örtüleri

Pembe masa örtüleri

- Pembe masa örtülerini açık tonlu evlerde kullanabilirsiniz. Aynı renkte cansız çiçek dekorasyonu kullanabilirsiniz. Tablo ve vazo kullanarak dekorasyonu zenginleştirebilirsiniz.

Masa örtüsü dekorasyonu

Masa örtüsü dekorasyonu

- Beyaz temalı örtüsü ve kenarları mor renkli dantel deseni oldukça favori olan son trend masa örtü modellerinin arasındadır. Çeyizlik olarak da kullanılan bu masa örtüsü mutfağa veya salona çarpıcı bir görsellik kazandırıyor. Beyaz ahşap sandalyeler ile kombin şıklığı sağlayabilirsiniz.

2019 yılının kabartma tavan modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2019 yılının kabartma tavan modelleri

BİR YORUM YAPIN 0