Panolarla ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Delikli pano anlamına gelen Pegboardlar, evde süs eşyası gibi kullanımından ziyade çok amaçlı kullanımlarına da yer verilmektedir. Delikli pano şeklinde olmasından ötürü estetik duruşuyla evlere farklı bir görünüm kazandırır. Pegboardların dekorasyonda kullanımı nasıl olmalıdır?Sorusunun yanıtına haberimizden ulşabilirsiniz.

Pegboardlar kullanım alanlarına göre değişiklik gösterebilir. Ofislerde, evlerde tercih edilen bu eşyalar oldukça faydalı bir dekor parçasıdır. Açık kahve veya beyaz renkli ahşap malzemesinden tasarlandığı gibi metal yapılı modelleri de seçilmektedir. Pegboardların dekorasyonda kullanımı nasıl olmalıdır? Nasıl dizayn ve dekore edilir? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız...

DEKORASYONDA PEGBOARD MODASI

Pegboard dekorasyon

Pegboard dekorasyon

- Pegboardların banyoda kullanımı oldukça yaygındır. Banyoda kullanılan malzemelerin çok fazla olması delikli pano kullanımında fayda sağlamaktadır. Banyo zemininin rengine uygun pegboard rengi seçmeniz doğru bir görsel tercih olacaktır.

Pegboard dekorasyon

Pegboard dekorasyon

- Veranda, kiler veya kişisel garaj gibi yerlerde pegboard kullanımı değerlendirebilirsiniz. Tahtadan bir malzeme ile kullanılan bir mekan ise beyaz metal veya ahşap yapılı pegboard kullanımı görselliği bütünlemek için kullanılır.

Pegboard dekor

Pegboard dekor

- Çalışma odası için geniş görünümlü pegboard kullanımı oldukça elverişli tercih olacaktır. Pegboard kullanımı çalışma masasının rengi ve zevkinize göre ayarlayabilirsiniz. Masaya ve mekana canlılık kazandırmak için cansız çiçek aksesuarlarından seçebilirsiniz.

Pegboard kullanımı

Pegboard kullanımı

- Pegboardları antre,yatak odası ve mutfakta gibi mekanlarda da kullanılabilir. Mutfakta bakır malzeme kullanımıyla mekana rustik bir hava kazandırabilirsiniz. Yatak odasında pegboardları yatak başlığı olarak değerlendirebilirsiniz. Antre için oldukça elverişli bir tercih olabilir. Portmanto yerine kullanabilirsiniz.

Turuncu renk nasıl kombin edilir?

İLİŞKİLİ HABER

Turuncu renk nasıl kombin edilir?
Perde takarken yapılan hatalar

İLİŞKİLİ HABER

Perde takarken yapılan hatalar

BİR YORUM YAPIN 0