Ev dekorasyonunda su yeşili modası

Su yeşili baharı çağrıştıran en nadide renkler arasındadır. Masumiyeti ve ferahlığı simgeleyen Su yeşili aynı zamanda bir çok ülkenin de tercih ettiği renk seçenekleri arasındadır. Su yeşili rengi ev dekorasyonunda nasıl kombin edilir?

Su yeşili zıt renklerle kombin edildiği zaman görselliği ön plana tuttuğu kadar renklerin uyumsuzluğunu da ortadan kaldırır. Anti stres özelliği olan su yeşili rengi bir çok kafe ve sakin mekanlarda tercih edilen yegane renk olmuştur. Su yeşili kombin önerileri nasıl olmalıdır? Su yeşili rengi evde nerelerde kullanılır? Su yeşili rengi ile hangi renkler evde faklı bir uyum yakalanmasında olumlu etki yapmaktadır? Haberimizin içeriği için sayfamıza göz atınız...

Su yeşili mutfak

Su yeşili mutfak

SU YEŞİLİ RENGİ KOMBİN ÖNERİLERİ

Su yeşili rengi yatak odası

Su yeşili rengi yatak odası

- Su yeşili yatak odanızda kullanabileceğiniz ideal bir tercih olabilir. Anti stres olan bu renk sizi ferahlaştıracak ve sakinleştirecek. Yatak odanızda duvar rengini ve yatak kılıfı eşyalarınızı su yeşili seçebilirsiniz. Koyu yeşil ile çim görünümü verecek bir halı modeli tercih edebilirsiniz.

Su yeşili oturma odası

Su yeşili oturma odası

- Oturma odası dinlenme odası olarak da kullanılmaktadır. Duvarlarını su yeşile boyatabilir veya su yeşili duvar kağıdı ile kaplatabilirsiniz. Zıt renkli koltuk minderleri ile kombin yapabilirsiniz. İlginç aksesuarlar kullanarak ortama etnik bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Su yeşili mutfak dekorasyonu

Su yeşili mutfak dekorasyonu

- Mutfakta en görünür yer olan şüphesiz duvar ve yer zeminidir. Bu görünümler doğru dizayn edildiği zaman dekoru bütünleyen temel objeler olacaktır. Tuğla görünümlü su yeşili duvar seçimi mutfağınıza rustik bir görünüm katarken koyu ahşap zemini ise yeşil ile kahvenin uyumunu gözler önüne serecektir.

BİR YORUM YAPIN 0