Evcil hayvanlarınız için ev dekorasyonu önerileri

En yakın dostlarınız evcil hayvanlarınızdır. Yanınızda götüremediğiniz zamanlarda onları evlerinizde bırakmak zorunda kalırsınız. Bu durum sizi, çeşitli önlemlere yönlendirir. Peki evlerinizi evcil hayvanlarınız için nasıl kullanışlı hale getirebilirsiniz? Kedili ve köpekli evler için halı modelleri nelerdir? Evcil hayvanlarınızın ev içerisinde daha rahat vakit geçirmelerini sağlayacak ev dekorasyonlarını derledik.

Günümüzde evcil hayvanlar, yalnızca bahçeli evlerde değil apartman dairelerinde de rahatlıkla yaşayabiliyorlar. Köpekler ve kediler evlerin en eğlenceli üyesi oluyorlar. Ancak bu eğlenceli dostlar, döktükleri tüyler ve yaptıkları dağınıklıklarla dekorasyon ve temizlik açısından sorun oluşturabiliyor. Bu noktada evcil hayvanlar için de uygun bir ev dekorasyonu hazırlamak önemli oluyor. Bu uygulamalar sayesinde hayvanlarınız için daha rahat bir ev ortamı oluşturmuş olursunuz. Aynı zamanda ev düzeni ve temizliği konusunda da eliniz rahatlamış olur. Ancak bunun için hayvanlarınız için en uygun ev eşyasını bilmeniz gerekir. Örneğin kedi ve köpekli evler için nasıl halı modelleri seçilmelidir? Evcil hayvan sahibi olan tüm okurlarımızı bu içeriğimize bekliyoruz. 

EVCİL HAYVAN EV DEKORASYONU

evcil hayvanlarınız için ev dekorasyonu önerileri

evcil hayvanlarınız için ev dekorasyonu önerileri

Kedi ve köpeklerinizin en çok zarar verdikleri şeyler; kuşkusuz ki halı ve mobilyalardır. Bu sebeple leke tutmayan ve kolay silinebilen mobilya ve halıları tercih etmeniz gerekir. Bu anlamda ipek ve kadife kumaşlar, en uygun olanlar sınıfına giriyor.

Tüylerin aşırı dökülmesi, onları derinlemesine temizlemeniz konusunda sizlere zorluk çıkartabilir. Bu nedenle ekoseli ve desenli kumaşları tercih etmeniz, tüyleri saklamanız konusunda yararlı olacaktır.

evcil hayvan besleyenler için halı

evcil hayvan besleyenler için halı

Dışarıdan getirdiğiniz hayvanınız sokağın kirini evin içerisine taşıyabilir. Bunu önlemek için kapı önüne, hayvanınızın en çok kirlettiği eşyaları koyarsanız o kirler, tüyler evin içine yayılmamış olur. Çünkü sevimli dostlarınız doğrudan burada takılmak isteyeceklerdir.

köpekli evler için halı

köpekli evler için halı

Ve son olarak... Parke kemirme huylarını sakın unutmayın. Bunun için tahta parkelerden vazgeçin.

Mobilyalar konusunda ise; dayanıklı ve kolay temizlenebilen modelleri tercih edin.

evcil hayvan ev temizliği

evcil hayvan ev temizliği

Dünyaca ünlü şarkıcı Yusuf İslam, İslamiyet'i seçiş hikayesini anlattı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü şarkıcı Yusuf İslam, İslamiyet'i seçiş hikayesini anlattı

BİR YORUM YAPIN 1

Nuray 4 yıl önce

Nebileyim deniyip gòrucez,