Pandemi süreci sonrası ofise dönenlere özel dekorasyon ürünleri

Koronavirüs sürecinde home office çalışan birçok şirket, 29 Haziran tarihi itibariyle ofislere geri dönüş kararı aldı. Geri dönüş aynı zamanda masaların da düzene sokulmasını gerektiriyor. Peki dikkatinizin dağılmasını önleyecek, daha geniş ve rahat bir çalışma alanı sunacak olan çalışma düzeni nasıl sağlanabilir? Ofis masalarınızı düzene sokacak öneriler ve ofis masası ürünlerini içeriğimiz içerisinde derledik!

Pandemi sürecinden dolayı uzun süre ara verilen ofislere, 29 Haziran tarihiyle büyük ölçüde geri dönülmeye başlandı. Bu durum, ofis masalarını yeniden düzenleme ihtiyacını doğurdu. Kendinizle ilgili her türlü detayı içerisinde barındırdığınız alanlar olan ofislerde, masalar da ne kadar dikkat edilse de her türlü dağınıklığı üzerinde barındırır. Kahve bardakları, fotoğraf çerçeveleri, parfüm şişeleri gibi bize ait dekoratif ürünler ve eşyalarla birlikte kalemlik, hoparlör vb. ofis ürünleri, ofis masasının üzerini bir hayli kaplar. Peki bunları bir düzene sokmak mümkün değil midir? İçeriğimiz içerisinde sunacağımız öneriler, sizlere hem daha düzenli bir ofis masası sunacak hem de çalışma konusunda zamandan kazandıracak. Ofis dekorasyonu nasıl olmalı? Ofis masa dekorasyonu ürünleri ve ofis dekorasyon fikirleriyle ilgili tüm öneriler bir tık uzağınızda... İşte 2020 stilini de yansıtacak, ofis masalarınızda uygulayabileceğiniz birbirinden özel çalışma masası dekorasyon önerileri! 

ofis dekorasyon önerileri

ofis dekorasyon önerileri

OFİS DEKORASYON ÖNERİLERİ

Ofis masaları her zaman kimliğinizi yansıtan, sizden mesajlar taşıyan bir stile sahiptir. Ancak bunu daha düzenli ve 2019 trendlerini yansıtarak sağlayabilirsiniz. Öyleyse şimdi, bunu sağlamanızı sağlayacak noktalara yakından bakalım:

ofis dekorasyon ürünleri

ofis dekorasyon ürünleri

Sadece size lazım olan ürünleri masanızda bulundurarak bir düzen sağlayabilirsiniz. Bilgisayar, defter, kalemlik ve bir renk kazandırmak amacıyla küçük bir kaktüs ya da fotoğraf çerçevesi. Sade ve özgün bir tasarım...

ofis dekorasyonu nasıl olmalı

ofis dekorasyonu nasıl olmalı

Daha canlı bir masa oluşturmak için bilgisayarınızın yanına küçük stickerler yapıştıracağınız, notlarınızı göz önünde bulunduracak bir pano tercih edebilirsiniz. Yine size sevdiğiniz bir anı ya da kişiyi hatırlatacak ve fazla alan kaplamayacak bir dekoratif eşya da kullanabilirsiniz.

Bunlarla birlikte, dergi ve dosyalarınızı tek bir alanda toplamak adına bir dosyalık tercih edebilirsiniz. 

çalışma odası dekorasyonu

çalışma odası dekorasyonu

OFİSLERİNİZ İÇİN EN ŞIK DEKORASYON ÜRÜNLERİ

IKEA - KABLO DÜZENLEYİCİ: 30 TL

IKEA - MASA LAMBASI: 119 TL

IKEA - LENNART: 129 TL

IKEA - KÜÇÜK ÇEKMECELİ DOLAP: 469 TL

Nefis patlıcan tatlısı nasıl yapılır? Patlıcan tatlısının püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Nefis patlıcan tatlısı nasıl yapılır? Patlıcan tatlısının püf noktaları
Yeni dönemde düğünler nasıl olacak? Düğün salonlarında yeni düzen

İLİŞKİLİ HABER

Yeni dönemde düğünler nasıl olacak? Düğün salonlarında yeni düzen

BİR YORUM YAPIN 0