Kapı girişi dekorasyonu önerileri

Evlerimiz dinlenme alanlarımız, tüm yorgunluğumuzu attığımız merkezlerimizdir kuşkusuz. Girdiğimiz andan itibaren kendimizi rahatlamış hissederiz. Nitekim iç dekorasyon kadar kapı dekorasyonları da bu duruma etki eder. Peki kapı önü dekorasyonumuz yani paspas tasarımlarımız nasıl olmalı? Ne tarz modeller tercih edebiliriz? Sizler için evlerinizin görünümüne farklı bir hava katacak, kapı önü dekorasyon önerilerini derledik.

Bir evin kapı önünü renklendirmek için dekoratif ürünlerine yönelinir. Ancak en temel parça kuşkusuz ki paspastır. Paspasları, doğru bir şekilde dizayn ederseniz; istediğiniz kapı önü dekorasyonunu da oluşturabilirsiniz. Peki ev kapı önleri ve apartman daire kapıları için en doğru dekorasyon stili nasıl olmalı? Bu içeriğimiz, bu soruların yanıtlarını bulmanıza olanak sağlıyor. Öyleyse içeriğimize yakından bakalım:

EV KAPI ÖNÜ DEKORASYONU

kapı paspasları

kapı paspasları

Stil ve tarzınıza göre şekillendirebileceğiniz paspaslarınızın yanına en çok yakışacak olan dekorasyon çiçek olacaktır. Çoğunlukla kahve tonlu paspasların başı çektiği modellerde, kahvenin yanına yakışacak olan da kahve tonlarına yakın bir saksının içerisinde çiçekler. 

kapı önü dekorasyonu

kapı önü dekorasyonu

Düz bir welcome yazılı paspas her zaman klişe olarak görülmüştür. Biz sizlere, daha farklı bir model sunuyoruz. Üzerine farklı renklerle yapılmış desenler ve welcome yazısı. Tabi bu başka bir şey de olabilir. Bize sorarsanız welcome yerine hoşgeldiniz yazsa daha hoş durur.

paspas yazıları

paspas yazıları

Ama üzerinde yazı olmasın farklı simgeler bulunsun diyorsanız, tıpkı görseldeki gibi bir paspas önerebiliriz sizlere. Kalpli, kedili, kuşlu, çiçekli... Sevdiğiniz ve ruh durumunuzu yansıtan simgeleri daha girişten hem kendinize hem de misafirlerinize yansıtın. Oldukça şirin olacak. 

kapı önü paspas

kapı önü paspas

PASPAS MODELLERİ

apartman kapı önü dekorasyonu

apartman kapı önü dekorasyonu

ev kapı önü dekorasyonu

ev kapı önü dekorasyonu

dış mekan paspas

dış mekan paspas

paspas çeşitleri

paspas çeşitleri

 

BİR YORUM YAPIN 0