Astım hastaları için sağlıklı halı modelleri

Halılar, sahip oldukları yapılar nedeniyle bazı hastalıklara olumlu veya olumsuz etkide bulunabiliyorlar. Bu durumdan en çok etkilenen de astım hastaları oluyor. Peki astım hastalarının da rahat edebilmesi için nasıl halılar satın alınmalı? Antialerjik ve antibakteriyel halıların özellikleri nelerdir? Astım hastaları için nasıl bir halı dekorasyonu tercih edilmeli? En sağlıklı halı modelleri hangileridir? Bu soruların ayrıntılı yanıtları sadece yasemin.com'da!

Bir evi her açıdan tamamlayan en önemli dekoratif ürün halılardır. Mobilya ve duvar dekorasyonun en büyük tamamlayıcı ortağı olan halılar, hem desen hem de renk açısından bir salonu büyük de gösterebilir küçük de. Ancak bir halı satın alırken yalnızca dekorasyon uyumuna değil, sahip olduğu özelliklere de bakılması gerekir. Özellikle de evinizde astım hastası bir birey yaşıyorsa... Halıların sahip olduğu bazı özellikler, onları kullanan kişilerde zorluklar yaşatabilir. Bu sebeple; özellikle astım hastaları için, antialerjik ve antibakteriyel halılar üretilir. Peki bu halıların özellikleri tam olarak nedir? Halı satın alırken tercih ettiğimiz markalarda, 2019 sonbahar sezonu baz alındığında nasıl modelde antibakteriyel ve antialerjik halılar bulunur? Astım hastaları için nasıl bir halı dekorasyonu uygulanabilir? Bu içerik sizlere; son dönemin popüler antialerjik ve antibakteriyel halı modelleri, dekorasyon önerilerini ve bu halıların yapıları hakkında bilgileri sunuyor. Her halının kendine özgü bir dekorasyon stili bulunur. Şimdi bu konuya daha yakından bir bakalım:

astım hastaları için dekorasyon önerileri

astım hastaları için dekorasyon önerileri

ASTIM HASTALARI İÇİN DEKORASYON ÖNERİLERİ

Öncelikle astım hastalığını kısaca bilmeniz gerekir. Astım; akciğer rahatsızlığıdır. Ortamdaki bazı olumsuz durumlar, nefes alma konusunda kişiyi olumsuz etkiler. Bu nedenle alerji ve bakteri oluşturan eşyalardan da uzak durulması gerekir. Nitekim halılar da, bu anlamda olumsuzluk oluşturabilecek güçteki eşyalardandır.

Bu durumun önüne geçmek için halı kullanmamayı tercih etmek, yanlış bir karar olacaktır. Zira halılar, doğru seçildikleri taktirde ortamdaki bakteri ve alerji gibi durumları önleyebilme gücüne de sahiptir.

antibakteriyel halı 6m2

antibakteriyel halı 6m2

ANTİBAKTERİYEL HALI MODELLERİ

Antibakteriyel halıların bilinmesi gereken, temelde birkaç özellikleri bulunur. Bu özellikler sırasıyla şu şekildedir; mikroorganizma oluşumunu engellemek, alerji oluşumunu sağlayan bakterileri uzak tutmak. Tozları ev içerisinden uzaklaştırmak ise en önemli özellikleridir. 

antialerjik halı nasıl olur

antialerjik halı nasıl olur

ANTİALERJİK HALI MODELLERİ

Antialerjik yapıdaki halıların en kuvvetli ve en temel özellikleri; tıpkı antibakteriyel halılar gibi tozları ev içerisinden uzak tutmaktır. Ancak bu halıları, antibakteriyel halılardan bir adım öne geçiren şey; tozları, halının içerisine hapsetmemesidir. Yani antibakteriyel halılardaki, tozların her an yeniden çıkabilmesi riskini taşımaz. Bu sebeple ev hanımları için oldukça ideal bir halı modelidir.

ASTIM HASTALARI İÇİN HALI MODELLERİ

saray antialerjik halı modelleri

saray antialerjik halı modelleri

SARAY HALI

antibakteriyel halı modelleri

antibakteriyel halı modelleri

DOĞUŞ HALI: 145 TL - 368 TL

PRİZMA HALI: 159 TL - 368 TL

saray antibakteriyel halı

saray antibakteriyel halı

En iyi bulaşık makinesi hangisi? 2019'un en iyi bulaşık makinesi modelleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi bulaşık makinesi hangisi? 2019'un en iyi bulaşık makinesi modelleri

BİR YORUM YAPIN 0