100 TL altında banyo dekorasyon alışverişi önerileri

Banyolarınızı dekore ederken birbirinden farklı yollara başvurabilirsiniz. Bunları yalnızca duvar mermerlerini değiştirmek, yeni bir küvet ve lavabo almak ile sağlamayabilirsiniz. Kullanacağınız dekoratif parçalar da bunu pek ala sağlayabilir. Ancak bazı dekoratif ürünler maddi açıdan alışverişte zorlayabiliyor. Sizler için 100 TL altında olan ve banyonuza ayrı bir renk katacak dekoratif eşyaları derledik.

Evinize farklılık katmak istiyor ancak bunu yaparken mali anlamda bazı zorluklar yaşıyor olabilirsiniz. Ancak sadece birkaç dekoratif eşya ile istediğiniz bu değişikliği yapmanız mümkün. Hem de 100 TL altındaki ürünlerle. Sadece salonunuz değil banyonuz da bir değişiklik yapmak konusunda sizlere yardımcı olabilir. Birbirinden şık dekorasyon önerilerini sizlere sunuyor ve banyonuza ayrı bir renk katmanızı sağlıyoruz. Banyolarınızın daima hoş kokmasını sağlamak sizin elinizde. Bunun için hoş koku yayan bir oda kokusunu, banyo tezgahınıza yerleştirebilirsiniz. Bununla birlikte, taraklarınızı, losyonlarınızı ve bunun gibi daha pek çok aracınızı gereksiz kaplar yerine tek bir alanda toplamanızı sağlayacak kutular sizler için alandan tasarruf sağlayacaktır. İşte banyo dekorasyonunda kullanabileceğiniz birbirinden şık 100 TL altında dekoratif ürünler:

100 TL ALTINDA BANYO DEKORASYONU ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİ

banyo ürünleri

banyo ürünleri

LCW HOME: 10 TL

Kirlilerinizi atmak için kullandığınız eski usul sepetleri bir kenara bırakın. Yeni tarz silindir, kumaş sepetlerle daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

banyo setleri

banyo setleri

MADAME COCO: 90 TL

Aynı şekilde banyo paspasları, deterjanları vb. ürünleri de tek bir alanda toparlayıp bir düzen içerisine sokabilirsiniz.

dekorasyon alışverişi

dekorasyon alışverişi

LCW HOME: 23 TL - 30 TL

Ve son olarak... Banyo paspaslarını farklı ve renk tasarımlarda kullanıp yer dekorasyonuna renk katabilir, sabunluk, şampuanlık gibi ürünlerde bir renk bütünlüğüne gidebilirsiniz.

banyo paspasları

banyo paspasları

ENGLİSH HOME: 50 TL

Sarımsak kokusu nasıl giderilir? Sarımsak kokusunu gideren kesin yöntemler

İLİŞKİLİ HABER

Sarımsak kokusu nasıl giderilir? Sarımsak kokusunu gideren kesin yöntemler
2020'nin en şık kadın takım elbise modelleri

İLİŞKİLİ HABER

2020'nin en şık kadın takım elbise modelleri

BİR YORUM YAPIN 0