2020 ev dekorasyonu fikirleri

Kışın yorgunluğunu üzerinizden atıp yaz aylarının trendini en iyi şekilde evinizde yansıtabilmeniz için, bir dizi değişikliğe gitmeniz gerekir. Sadece düşük bir bütçeyle uygulayabileceğiniz bu dekorasyon önerileri, hem evinize yazı getirecek hem de farklı bir hava katacaktır. 2020 yaz ev dekorasyon fikirleri detayları haberimizde.

Yaz sezonunda evleri dekore ederken, trendlere ayak uydurmak da bir o kadar önemlidir. Özellikle pandemi sürecinden dolayı, zamanınızın neredeyse tamamını geçirdiğiniz evlerinizde, yaz sezonunu en iyi ve en kolay şekilde yansıtabilmeniz mümkün oluyor. Peki 2020 sezonunun trendleri nelerdir? Sizler için, çok düşük bir bütçeyle evinizde uygulayabileceğiniz, farklı yaz sezonu dekorasyonu fikirlerini derledik. İşte 2020 sezonu yaz dekorasyonu trendlerini, en iyi şekilde yansıtmanızı sağlayacak ev dekorasyonu önerileri! 

EV TEKSTİLİ

ev dekorasyonu fikirleri

ev dekorasyonu fikirleri

Koltuklarınızda, yatak ve masa örtülerinizde; yaz aylarını temsil eden figür ve desenleri tercih edin. Renkler konusundaysa canlı renkleri tercih edin. Böylelikle, kışın koyu tonunu kırmış olursunuz. 

Ancak yine de koyu tonlar kullanılmak isteniyorsa, bu sezonun trend renkleri olan kahverengi ve siyah tercih edilebilir. Desen konusunda ise bu sezon için, geometrik şekiller ile çiçek figürleri ön plandadır.

DUVAR MODASI

pratik ev dekorasyonu fikirleri

pratik ev dekorasyonu fikirleri

Duvarlarınızda kullanacağınız renk, odada kullandığınız renge hakim bir renk olsun yani uyumlu ve tamamlayıcı bir ton tercih edin. Duvarlarda sezonun hareketliliğini sağlamak için de çiçek vb. görselleri taşıyan tablolar tercih edin.

MOBİLYA DEKORASYONU

Mobilya takımları

Mobilya takımları

Evinizi her sezon farklı açılarda kullanmayı deneyin. Yaza özel farklı bir dizayn stili kullanın. Örneğin koltuklarınızı pencere önünden alıp orta kısımlara doğru yerleştirmek gibi bir tercihte bulunulabilir. Bu size farklı bir görüntü sunacaktır.

Yaz sezonunu daha iyi yansıtabilmek adına; beyaz, mavi, krem gibi tonlar kullanılabilir. Bu renkler, gün ışığının ev içerisine daha iyi yansıtılmasını sağlar. Aynı şekilde, tül ve perdelerde de beyaz ve krem tonları tercih edilmesi uygun olur.

ÇİÇEK DEKORASYONU

ev dekorasyonu fikirleri 2020

ev dekorasyonu fikirleri 2020

Bir evin en güzel parçası, şüphesiz ki çiçeklerdir. O halde evinizde çiçeği bolca tutmayı ihmal etmeyin. Çiçek seçimi yaparken, ortama dayanıklı bir tür olup olmadığına ayrıca dikkat edin. Eğer alan gün ışığı almıyorsa ve sizin seçtiğiniz güneş ışığına ihtiyaç duyan bir çiçekse, çiçeğinizin kısa sürede ölmesine sebebiyet vermiş olursunuz. Bu sebeple almadan önce mutlaka özelliklerine bakın.

BİR YORUM YAPIN 0